About the Centre

Üdvözlünk a Helen Doron budafoki oktatóközpontban!

Köszönjük, hogy ellátogattál nyelviskolánk honlapjára!

Ezek szerint érdeklődsz a gyermeked korai nyelvelsajátítása, illetve fejlesztése iránt, ehhez pedig a legjobb helyen jársz!

Nézzük pontosan mi is az a Helen Doron English metodika:

Egy korai nyelvelsajátítási módszer, amely hasonlóan az anyanyelvünk tanulásához természetes módon történik. A világon egyedülálló pedagógiai program, amellyel 35 éve tanulnak sikeresen a gyermekek 3 hónapos kortól 19 éves korig.

Miért válassz minket?

 • Oktatóközpontunkban kis csoportos, maximum 8 fős kis létszámú csoportokban találkozhattok velünk.
 • Óráinkon kizárólag angol nyelven beszélünk a gyermekekhez.
 • Szerethető karakterek, akik életét nyomon követhetik a gyermekek további kurzusaink során, így téve személyesebbé, szerethetővé az órákat.
 • Játékos, élményalapú óráinkon különböző kontextusban találkoznak a gyermekek egy-egy szóval/kifejezéssel.
 • Tevékenységközpontú pedagógia, amely során a tapasztalatszerzés áll a középpontban.
 • Pontos kiejtés és nagy szókincs elsajátítása.
 • Kortárs kapcsolatok kialakítása.
 • Oktatóink tanárképzési tanfolyamon vesznek részt, ahol aktív workshopokon, szerepjátékokon stb. keresztül ismerik meg a Helen Doron English módszert.
 • Beszédközpontú órák.
 • Ingyenes bemutató óra.

A Helen Doron módszer azért hatékony, mert a gyerekek minden korosztályban közvetlen tapasztalással és képzett oktatók irányadásával ismerkedhetnek meg az angol nyelvvel. Kis csoportlétszámaink miatt a gyermekek nagyobb egyéni figyelmet kapnak. Úgy hisszük, hogy a tanulás annál hatékonyabb és eredményesebb minél több öröm társul hozzá.

Az alább látható képen kurzusaink felépítése látható.

Ingyenes bemutató óráinkon a szülők is részt vehetnek, így megismerhetik a módszert és megtapasztalhatják óráink hangulatát.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérlek keress fel minket a bp22@helendoron.com e-mail címen vagy a +36/20 667-9488-as telefonszámon!

Szeretettel várunk téged és gyermekedet!

Latest News

Sikeres nyelvtanulás 5letek

Mindenki tudja, hogy a sikeres nyelvtanulás kulcsa a rendszeresség, az egyéni motiváció megléte, a környezet támogatása és a sok-sok gyakorlás. Igen ám, de a mindennapi teendők, az edzések, az utazás, a különféle leckék és dolgozatok, a váratlan szerelmi bánatok, a családi logisztika

Helen Doron franchise-jog

Szeretnéd végre a saját utadat járni, de tartasz attól, hogy a biztos alkalmazotti státuszodat feladva vállalkozói karrierbe kezdj? Érzed, hogy a multis hétköznapok már nem neked valók, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból és a nyelvtudásodból, szervezőkészségedből, stratégiai gondolkodásodból a legtöbbet?

Elf on the Shelf: advent angolul

Nekünk az tejcsokis tortabevonóból készült, egyennyomott adventi kalendárium jelentette a karácsony közeledtét. A csemetéink pedig gyakran élmény- vagy mese kalendáriummal hangolódnak az ünnepre. Egy igazi helendoronos kis- vagy nagydiák azonban még az adventi készülődés során sem hagyja figyelmen kívül az angolszász hagyományokat…

Létezik-e nyelvérzék és ha igen, miért nem?

Van három dolog, amiben minden Magyarországra látogató külföldi egyetért. Az egyik, hogy a magyar lányok gyönyörűek. A másik, hogy az ország tele van csodákkal. A harmadik pedig, hogy a magyarok rosszul vagy inkább csak sehogy sem beszélnek angolul. Lássuk be, ebben sajnos

Kell-e nyelvvizsga érettségi előtt?

A középiskola négy éve, mint intenzív, élményekkel, impulzusokkal és bukásokkal teli időszak segíti a gyerekeket a felnőtté válásban. Ideális esetben abban is, hogy saját útjukra találjanak. Egyszerre szól önmagunk megismeréséről, a társas kapcsolatok mibenlétének megtapasztalásáról, az útkeresésről, az alapok elsajátításáról és a

Lépj időben a magabiztos angol nyelvtudásért! – Angol kisiskolás korban

Az alsó tagozatos gyerekek érdeklődése és teherbírása sokszorosa még egy edzésben lévő, nyitott felnőtt kvalitásainak is. Hat-tíz éveseink mindent tudni akarnak, mindent meg akarnak érteni, nyitottak, érdeklődők, bátran kérdeznek. Impulzívan, a következmények latolgatása nélkül, vágnak bele új tanulási és társas helyzetek megismerésébe,

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.