About the Centre

Üdvözlünk a Helen Doron budafoki oktatóközpontban!

Farkas-Káplár Anett vagyok a XXII. kerületi Helen Doron nyelviskola vezetője. Az angol nyelv iránti szenvedélyem már korán kialakult. Diákként kezdődött néhány nagyon inspiráló angol oktatónak köszönhetően ez a szeretet. Később angolos óvodapedagógusként folytatódott a történetem. A gyerekek örömét és lelkesedését látva, valamint azt ahogyan – ahogy ezt szokták mondani – mint egy szivacs sajátították el a nyelvet, tudtam, hogy ez az én utam. Miután sokféle módszerrel oktattam kisgyermekeknek angolt, megismerkedtem a Helen Doron módszerrel. Azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. Ez a módszer végre az, amit régóta kerestem. Az órákon én is aktívan tanítok, ahol rengeteg további pozitív tapasztalatot és élményt szereztem. Hiszem, hogy az életem ezen új fejezete még sok kalandot és kihívást tartogat. Találkozunk a nyelviskolában! 🙂

Köszönjük, hogy ellátogattál nyelviskolánk honlapjára!

Ezek szerint érdeklődsz a gyermeked korai nyelvelsajátítása, illetve fejlesztése iránt, ehhez pedig a legjobb helyen jársz!

Nézzük pontosan mi is az a Helen Doron English metodika:

Egy korai nyelvelsajátítási módszer, amely hasonlóan az anyanyelvünk tanulásához természetes módon történik. A világon egyedülálló pedagógiai program, amellyel 35 éve tanulnak sikeresen a gyermekek 3 hónapos kortól 19 éves korig.

Miért válassz minket?

 • Oktatóközpontunkban kis csoportos, maximum 8 fős kis létszámú csoportokban találkozhattok velünk.
 • Óráinkon kizárólag angol nyelven beszélünk a gyermekekhez.
 • Szerethető karakterek, akik életét nyomon követhetik a gyermekek további kurzusaink során, így téve személyesebbé, szerethetővé az órákat.
 • Játékos, élményalapú óráinkon különböző kontextusban találkoznak a gyermekek egy-egy szóval/kifejezéssel.
 • Tevékenységközpontú pedagógia, amely során a tapasztalatszerzés áll a középpontban.
 • Pontos kiejtés és nagy szókincs elsajátítása.
 • Kortárs kapcsolatok kialakítása.
 • Oktatóink tanárképzési tanfolyamon vesznek részt, ahol aktív workshopokon, szerepjátékokon stb. keresztül ismerik meg a Helen Doron English módszert.
 • Beszédközpontú órák.
 • Ingyenes bemutató óra.

A Helen Doron módszer azért hatékony, mert a gyerekek minden korosztályban közvetlen tapasztalással és képzett oktatók irányadásával ismerkedhetnek meg az angol nyelvvel. Kis csoportlétszámaink miatt a gyermekek nagyobb egyéni figyelmet kapnak. Úgy hisszük, hogy a tanulás annál hatékonyabb és eredményesebb minél több öröm társul hozzá.

Az alább látható képen kurzusaink felépítése látható.

Ingyenes bemutató óráinkon a szülők is részt vehetnek, így megismerhetik a módszert és megtapasztalhatják óráink hangulatát.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérlek keress fel minket a bp22@helendoron.com e-mail címen vagy a +36 20 231 4021-es telefonszámon!

Szeretettel várunk téged és gyermekedet!

Latest News

Korai angol nyelvtanulás: diákokból Helen Doron oktatók

A legtöbb helendoronos szülő egyetért abban, hogy a korai angol nyelvtanulás kifizetődik. Hiszen minél előbb kezdenek nyelvet tanulni a kicsik, annál pontosabb lesz a kiejtésük, annál természetesebb számukra az idegen nyelven való megszólalás. Egyszerűen épp olyan magától értetődő lesz nekik, mint az,

Young Heroes: nemcsak angolt tanítunk, értéket adunk

A Helen Doron oktatóközpontokban a nyelvtudás mellett számos további értéket adunk. Felhívjuk a figyelmet az empátia, az erőszakmentes kommunikáció, a transzparencia és a figyelem fontosságára. Hangsúlyozzuk a sport, az egészséges életmód és a környezettudatosság szerepét. Angolul tanulunk, de élni (is) tanítunk. (M)

Angol nyelvtanulás tanév közben: érdemes belekezdeni?

Az angol nyelvtanulás tanév közben is bármikor elkezdhető. A szülők nagy része azonban nem szívesen küldi új szakkörre a gyereket, ha már beállt a heti rutin. Ez persze érthető, a kényelmi szempontok ellenében azonban számos érv szól a tanévközi kezdés mellett is.

DIY, avagy így segítheti JÓL a nem natív szülő a gyerek nyelvtanulását

A kétnyelvű, multikulturális alapokon nyugvó családok esetében gyakori, hogy a család közös nyelve az angol. Akkor is, ha egyik szülőnek sem az angol az anyanyelve. Az sem ritka, hogy az angolul jól beszélő, de nem natív szülők szeretnék ösztönözni gyermekük nyelvtanulását, vagy

Játsszatok velünk! Helen Doron Hungary – QUARTETS karácsonyi kártyajáték 

Hamarosan itt a karácsony! A téli szünetre tartalmas szórakozást szeretnénk ajándékozni Nektek: töltsétek le a legújabb karácsonyi kártyajátékunkat, amely kicsiknek, tiniknek és az egész családnak is nagyon izgalmas időtöltést kínál! Nagy örömmel adjuk nektek ezt a játékot, és reméljük, hogy sok jó

Babaangol: hasznos vagy káros?

A babaangol ellenzőinek aggodalma, hogy azok a kicsik, akik szinte már az anyatejjel szívják magukba az angolt, nehezebben tanulnak meg beszélni. Számos tévhit kering ugyanis arról, hogy a többnyelvű gyerekek beszédfejlődése lelassul, esetleg elakad. Sokan őszintén hiszik, hogy a baba- vagy kisgyermekkori

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.