Rólunk

Üdvözlünk a Helen Doron Kecskemét oldalán!

Hogy milyen előnyökkel jár, ha minket választasz? 🙂

💙Nálunk tényleg a gyermek az első: az igényes környezet, a minőségi tananyag, a szuper tanítónénik mellett a gyermek igényeinek megfelelő közösség és tudásszint megválasztása fontos alapvetés nálunk.

💚Anyanyelvi módszerrel oktatunk: az órákon kizárólag angolul beszélünk, a feldolgozott témáinkat gyakorlati kontextusba helyezzük.

💛Nem csak angolt tanítunk: angolul tanítunk! Játszani, mozogni, ízlelni, tapintani, tapasztalni és még sorolhatnánk. Módszerünkkel megszerettetjük a nyelvtanulást: a dalok és játékok könnyeddé és szórakoztatóvá teszik a különböző témák feldolgozását.

💙A módszerünk fontos része a pozitív megerősítés, hiszen így tud élménnyé válni a tanulás. Nálunk nincs jó vagy rossz diák. Diákok vannak, közösen dolgozunk, megtanulunk alkalmazkodni, egymással kommunikálni, ennek köszönhető egy csapat dinamikája és sikeressége. A kis létszámú csoportjainkban kellő idő és figyelem jut minden gyermekre!

💚Közösség vagyunk: értéket közvetítünk, a Helen Doron English egy nemzetközi család, ahol az általános órai munkán felül igyekszünk fontos értékeket közvetíteni a gyerekeknek, melyek segítenek egy pozitív jövőképet kialakítani! Iskolai rendezvényeinken a fontosabb ünnepeket is megünnepeljük.

💛A Helen Doron Early English programja már 3 hónapos kortól látogatható, a Helen Doron Teen English pedig már a nagyobb 14-18 éves fiataloknak szól. Minden tanfolyamunk az életkori sajátosságoknak megfelelő oktatásianyagokkal támogatja a nyelvelsajátítás folyamatát!

💙Ha kérdésed van keress bátran a megadott elérhetőségeink egyikén! Gyertek el és próbáljátok ki Ti is egy INGYENES próbaórán játékos angol foglalkozásainkat!

icon find
Find a Learning Centre Near You
icon find

Latest News

Mire jó a nyelvvizsga gyerekeknek?

Vannak gyerekek, akik előbb kezdik az angol nyelvtanulás csínjának-bínjának elsajátítását, mint a hozzátáplálást. Mások azonban csak ovisként vagy kisiskolásként érkeznek hozzánk. A cél azonban mindig azonos. Magabiztos angol nyelvtudást, nemzetközi szinten elismert nyelvvizsgát szerezni, hogy a későbbiek során a gyerekek élete legalább

10 angol mozaikszó és új kifejezés, amit szülőként neked is ismerned kell

Előfordult már veled, hogy próbáltad értelmezni kiskamasz gyermeked chatben küldött üzenetét, és halvány lila gőzöd sem volt arról, mégis mit akarhatott mondani a ded? Szeretnéd dekódolni a Snapchat, WhatsApp, Messenger, Signal, Insta stb. üzeneteket, de hirtelenjében nem is mindegyik appról tudod pontosan,

Két tannyelvű iskola vagy Helen Doron?

Nem kérdés, hogy a középfokú angol nyelvtudás ma már a felsőoktatás és munkaerőpiac belépő szintjének számít, ezért a szülők egyre tudatosabban terelik gyermeküket a korai angol nyelvtanulás felé. De vajon mi a legjobb módszer? A két tannyelvű oktatási intézmények tanulói vagy a

Sikeres nyelvtanulás 5letek

Mindenki tudja, hogy a sikeres nyelvtanulás kulcsa a rendszeresség, az egyéni motiváció megléte, a környezet támogatása és a sok-sok gyakorlás. Igen ám, de a mindennapi teendők, az edzések, az utazás, a különféle leckék és dolgozatok, a váratlan szerelmi bánatok, a családi logisztika

Helen Doron franchise-jog

Szeretnéd végre a saját utadat járni, de tartasz attól, hogy a biztos alkalmazotti státuszodat feladva vállalkozói karrierbe kezdj? Érzed, hogy a multis hétköznapok már nem neked valók, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból és a nyelvtudásodból, szervezőkészségedből, stratégiai gondolkodásodból a legtöbbet?

Elf on the Shelf: advent angolul

Nekünk az tejcsokis tortabevonóból készült, egyennyomott adventi kalendárium jelentette a karácsony közeledtét. A csemetéink pedig gyakran élmény- vagy mese kalendáriummal hangolódnak az ünnepre. Egy igazi helendoronos kis- vagy nagydiák azonban még az adventi készülődés során sem hagyja figyelmen kívül az angolszász hagyományokat…

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.