Rólunk

Üdvözlünk a Helen Doron Kecskemét oldalán!

Hogy milyen előnyökkel jár, ha a Helen Doron Kecskemét oktatóközpontot választod? 🙂

💙Nálunk tényleg a gyermek az első: az igényes környezet, a minőségi tananyag, a szuper tanítónénik mellett a gyermek igényeinek megfelelő közösség és tudásszint megválasztása fontos alapvetés nálunk.

💚Anyanyelvi módszerrel oktatunk: az órákon kizárólag angolul beszélünk, a feldolgozott témáinkat gyakorlati kontextusba helyezzük.

💛Nem csak angolt tanítunk: angolul tanítunk! Játszani, mozogni, ízlelni, tapintani, tapasztalni és még sorolhatnánk. Módszerünkkel megszerettetjük a nyelvtanulást: a dalok és játékok könnyeddé és szórakoztatóvá teszik a különböző témák feldolgozását.

💙A módszerünk fontos része a pozitív megerősítés, hiszen így tud élménnyé válni a tanulás. Nálunk nincs jó vagy rossz diák. Diákok vannak, közösen dolgozunk, megtanulunk alkalmazkodni, egymással kommunikálni, ennek köszönhető egy csapat dinamikája és sikeressége. A kis létszámú csoportjainkban kellő idő és figyelem jut minden gyermekre!

💚Közösség vagyunk: értéket közvetítünk, a Helen Doron English egy nemzetközi család, ahol az általános órai munkán felül igyekszünk fontos értékeket közvetíteni a gyerekeknek, melyek segítenek egy pozitív jövőképet kialakítani! Iskolai rendezvényeinken a fontosabb ünnepeket is megünnepeljük.

💛A Helen Doron Early English programja már 3 hónapos kortól látogatható, a Helen Doron Teen English pedig már a nagyobb 14-18 éves fiataloknak szól. Minden tanfolyamunk az életkori sajátosságoknak megfelelő oktatásianyagokkal támogatja a nyelvelsajátítás folyamatát!

💙Ha kérdésed van keress bátran a megadott elérhetőségeink egyikén! Gyertek el és próbáljátok ki Ti is egy INGYENES próbaórán játékos angol foglalkozásainkat!

Napi szinten követhettek minket A Helen Doron Kecskemét facebook oldalán is!

icon find
Find a Learning Centre Near You
icon find

Latest News

Young Heroes: nemcsak angolt tanítunk, értéket adunk

A Helen Doron oktatóközpontokban a nyelvtudás mellett számos további értéket adunk. Felhívjuk a figyelmet az empátia, az erőszakmentes kommunikáció, a transzparencia és a figyelem fontosságára. Hangsúlyozzuk a sport, az egészséges életmód és a környezettudatosság szerepét. Angolul tanulunk, de élni (is) tanítunk. (M)

Angol nyelvtanulás tanév közben: érdemes belekezdeni?

Az angol nyelvtanulás tanév közben is bármikor elkezdhető. A szülők nagy része azonban nem szívesen küldi új szakkörre a gyereket, ha már beállt a heti rutin. Ez persze érthető, a kényelmi szempontok ellenében azonban számos érv szól a tanévközi kezdés mellett is.

DIY, avagy így segítheti JÓL a nem natív szülő a gyerek nyelvtanulását

A kétnyelvű, multikulturális alapokon nyugvó családok esetében gyakori, hogy a család közös nyelve az angol. Akkor is, ha egyik szülőnek sem az angol az anyanyelve. Az sem ritka, hogy az angolul jól beszélő, de nem natív szülők szeretnék ösztönözni gyermekük nyelvtanulását, vagy

Játsszatok velünk! Helen Doron Hungary – QUARTETS karácsonyi kártyajáték 

Hamarosan itt a karácsony! A téli szünetre tartalmas szórakozást szeretnénk ajándékozni Nektek: töltsétek le a legújabb karácsonyi kártyajátékunkat, amely kicsiknek, tiniknek és az egész családnak is nagyon izgalmas időtöltést kínál! Nagy örömmel adjuk nektek ezt a játékot, és reméljük, hogy sok jó

Babaangol: hasznos vagy káros?

A babaangol ellenzőinek aggodalma, hogy azok a kicsik, akik szinte már az anyatejjel szívják magukba az angolt, nehezebben tanulnak meg beszélni. Számos tévhit kering ugyanis arról, hogy a többnyelvű gyerekek beszédfejlődése lelassul, esetleg elakad. Sokan őszintén hiszik, hogy a baba- vagy kisgyermekkori

Helen Doron alapelvei: méltányosság és egyenlőség, ahogy mi látjuk

A Helen Doron alapelvei meghatározzák oktatóközpontjaink működését, valamint oktatóink tanári és emberi minőségét egyaránt. Valljuk, hogy az angol nyelvtanítás mellett a gyerekek nevelése is fontos feladatunk. Erkölcsi és kritikai érzékük kialakítása, a logikus gondolkodás támogatása, az énhatárok kijelölése, a környezettudatos szemlélet kialakítása

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.