Tanáraink

Csorba Szabolcs

 

Csorba Szabolcs vagyok, 24 éves, 2016 óta a Helen Doron család tagja.

Mivel 4 éves korom óta tanulok én is angolul, ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy az ember minél korábban találkozzon idegennyelvekkel.

Az, hogy 19 évesen nyelvtanár lettem, nem egy tudatos döntés eredménye volt, sokkal inkább egy véletlen: egy Helen Doron oktatóközpont fölé költöztem.

Első körben egy nyári táborban próbálhattam ki magam, ahol a gyerekekkel olyan hamar szót értettünk, hogy a végén egy rajzot is kaptam. Számukra egyértelmű volt: holnap találkozunk.

Foglalkozásainkról garantált, hogy soha senki nem távozik üres kézzel. Persze nem csak az óra végi matricákra és egyéb ajándékokra gondolok. Sokkal inkább a minden alkalommal erősödő nyelvtudásra, önbizalomra és önbecsülésre, melyek mind a sok játék, és dicséret eredményei.

Amiért a leghálásabb vagyok az pedig az, hogy mind a tanár, mind pedig a diák jelleme fejlődik a Helen Doron által, hiszen az angol nyelv mellett tudatos- és egészséges életmódra, környezettudatosságra, és elfogadásra nevel. És mindezt természetesen angolul!

Kopre Aliz

Alíz vagyok, 19 éves, a csapat legújabb és legfiatalabb tagja.

Mindig is szerettem a gyerekeket, leginkább az önfeledt mosolyukat. Ezért amikor bepillanthattam a Helen Doron világába tudtam, hogy részese akarok lenni.

Óvodás korban kezdtem az angol tanulást, így tudom mennyi előnyre tettem szert emiatt, szóval jó indok volt, hogy belevágjak a tanításba.

Tudom, hogy amit itt csinálunk fontos, és úgy gondolom a lehető legjobb módszerrel műveljük.

Remélem nekem is minél több gyereknek sikerül mosolyt csalnom az arcára, miközben játszva tanulunk!

Zlatnik Anna

Zlatnik Anna vagyok 22 éves, a csapat legújabb tagja. 😇🥂
Az év elején kezdtem el megismerkedni a nyelviskolával és azonnal beleszerettem. Tudtam, hogy itt szeretnék tanítani.
Gyerekkorom óta tanár akartam lenni és ez az álmom most megvalósult.
Alig várom, hogy elkezdődjön a tanév és megismerhessem a gyerkőcöket, akik nálunk tanulnak. 🥰
A Helen Doron módszer csodálatos élményekkel gazdagítja a gyerekek életét. Amellett, hogy megtanulnak angolul, önbizalmat és tudatos életmóddal kapcsolatos információkat is kapnak. Angolul tanulni egy dolog, de nálunk mindenki úgy tanul, hogy közben jól érzi magát, nem csak a diák de a tanár is.

 

Ambrus Pálma Zita

Sziasztok Zita vagyok, 24 éves 😊
Én a nyelvtanulást nagyon későn kezdtem ezért mindig is éreztem a
 hátrányait. Az egyetemen ismerkedtem meg a Helen Doronnal és rögtön azt éreztem hogy, ez az a módszer ahogyan a legmókásabban lehet tanulni, szinte nehézségek nélkül. Nagyon szeretem a gyerekeket és örömmel tölt el, hogy íly módon játszva taníthatom őket.