Oktatóközpontunk

🌟 Üdvözöljük a Helen Doron Újpalota, Kerepes,Nagy- Kistarcsa és Csömör Oktatóközpont oldalán! 🌟

aaaaaaaaaaaaaa

🎈 Fedezze fel a gyermeknyelvtanulás varázslatát velünk! 🎈

Vajon mit szólna hozzá, ha gyermeke könnyedén beszélne angolul, mint egy anyanyelvi beszélő? Itt a lehetőség, hogy valóra váltsa ezt az álmot! Nálunk nem csak angolt tanulnak a gyerekek – életre szóló élményeket és magabiztosságot is szereznek.

🌈 Miért válassza a Helen Doron-t? 🌈

💡 Innovatív módszertan: Megalkottuk azt a tanítási módszert, amely a gyermek fejlődési szakaszaihoz igazodik, így mindig a megfelelő tempóban haladnak.

🎉 Játékos órák: Tanulás és móka kéz a kézben járnak nálunk! Gyermeke garantáltan imádni fogja az interaktív foglalkozásokat.

🌟 Tapasztalt oktatók: Csapatunk lelkes, hozzáértő és elhivatott szakemberekből áll, akiknek a gyermekek fejlődése a legfontosabb.

 

🌐 Változatos programok: Különböző korosztályoknak szabottan

kínálunk tanfolyamokat, így biztosan

megtalálja azt, ami a legjobban illeszkedik gyermeke igényeihez.

 

🌍 Nyitott világ: Angoltudás ma már alapkövetelmény, és mi ebben segítünk. Gyermeke nem csak egy új nyelvet tanul, hanem egy új világ kapuját is kinyitja.

 

 

 

💬 Csatlakozzon hozzánk még ma! 💬

 

 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Írassa be gyermekét hozzánk, és nézze, ahogy felfedezik az angol nyelv csodálatos világát. Töltse ki az online jelentkezési űrlapot, vagy keressen minket elérhetőségeinken a további részletekért.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, és induljon el gyermekével egy felejthetetlen nyelvi kalandra! 🚀📚

 

 

 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaa