About the Centre

ANGOL-JÁTÉK-TUDÁS-ÉLMÉNY-NYELVVIZSGA-SIKER

Sziasztok! Kota Marianna vagyok, a Helen Doron Gyermek Nyelvi Akadémia, a Helen Doron Emőd és a Helen Doron Mályi vezetője.

17 éve dolgozom Helen Doron tanárként. Először anyukaként ismerkedtem meg ezzel a módszerrel, amikor 1 évesen beírattam a fiamat a nyelviskolába és elkezdtük az angolozást. Ő ma már 18 éves és angolt csak a Helen Doronnal tanult. Nagyon büszke vagyok rá, mert 14 évesen megszerezte a B2 , 16 évesen pedig a C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Ha azt gondoljátok, hogy azért, mert egy tehetséges csodagyerek, akkor bizony tévedtek. Nem ő az egyetlen a sok évi pályám alatt, aki hasonló eredményekkel dicsekedhet. Már több, mint 100 diákunk tett sikeres vizsgát különböző szinteken, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy mi a siker titka? Lássuk!

A Helen Doron egy világhírű angol nyelvoktatási módszer speciálisan gyermekekre kidolgozva. Ezzel a módszerrel több millió gyermek tanult már meg angolul és büszkék vagyunk rá, hogy mi is ennek a hálózatnak a tagjai vagyunk már 15 éve.

A Helen Doron több, mint angol. Olyan értékeket adunk át a gyermekeknek, amellyel a jövő intelligens kis nemzedékét neveljük.

A Helen Doron tanárok speciálisan képzettek, kifejezetten a gyermekek oktatására, élménypedagógiára. Rendszeresen fejlődnek továbbképzéseken, workshopokon, konferenciákon.

Az interaktív foglalkozásokon a gyermekek élményekkel, vidáman és játszva tanulják meg az angolt, minden megerőltetés nélkül.

A kis létszámú csoportokban minden gyermekre egyéni figyelem jut.

Még a nyelvvizsga felkészítő sem egy rémálom, a tini diákjaink 14-15 éves korukban B2, 16-17 éves korukban C1 nyelvvizsgát szereznek.

Hitvallásunk, hogy a pozitív élmények egy életre meghatározzák a gyermekek nyelvtanulási szokásait. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek mosolyogva és jóérzéssel járjon hozzánk angolra.

Tanári csapatunk fiatalos, energikus és életvidám. Szeretjük a gyermekeket, az angolt ezért számunkra a munka egy szenvedély, kaland és vidámság. Panna, Laura, Dalma és Orsi minden órán szeretettel fogadja a kis angolosokat:)

Szeretettel várunk egy bemutatóórán, ahol részletesen tájékoztatunk a korai nyelvoktatás előnyeiről, módszertanunkról és az oktatóközpontunk életéről!

Üdvözlettel, Kota Marianna

Latest News

5 dolog, amit tudnod kell Helen Doron-ról

Helen Doron kivételes személyiség az angol nyelvoktatás világában. Ő az, aki elkötelezettségét és az általa megalkotott egyedülálló oktatási módszertant ötvözte a gyerekek iránti szeretettel és odafigyeléssel. Módszere kifejezetten gyerekeknek szól, és interaktív, játék alapú tanulással járul hozzá az angol nyelv elsajátításához. A

Back to school: A különóra-mátrix

Hamarosan kezdődik a suli és vele együtt közeledik a szülők legnagyobb rémálma, a különóra-mátrix is. Hogy mi az a különóra-mátrix? Egy minden óvodás-iskolás gyerek életét meghatározó, bonyolult és olykor átláthatatlan rendszer, melyben a gyerek személyes érdeklődésének, fejlesztendő részterületeinek, valamint a kötelező kulturális,

Ne ess kétségbe, ha nem zseni a gyerek!

Ha nem zseni a gyerek, mindenki halálra rémül, hiszen manapság a legjobb sem elég. Kiemelkedőnek, szupernek, extrém teljesítményűnek, mindenben élenjárónak és úgy általában, tökéletesnek illik lenni. A színötös bizonyítvány, az osztályelső pozíció, az országos első helyezések, a tanulmányi és sportversenyek, a szakkörök,

Segítség, kockul a gyerek!

“Kockul a gyerek!” – bosszankodik a legtöbb ovis és kisiskolás anyukája a játszótéren. “Kockul a gyerek!” – háborognak a kamaszok szülei kicsit erősebb éllel. “Hogy ezek folyton csak a mobiljukat nyomkodják!” – háborognak a nagyik, valahányszor az unokáikat látják. És ami azt

Segítség, szenzoros a gyerekem!

Lassan végéhez közeledik a tanév és a gyerekek egyre fáradtabbak. Mostanra nem ritka, hogy azok a diákok, akik egész tanévben kiválóan teljesítettek, április-májusban már rosszabb jegyeket kapnak, vagy azonos teljesítmény mellett egyre ingerültebbek és türelmetlenebbek. Ennek oka sokféle lehet: mentális-érzelmi túlterheltség, diagnosztizálatlan

Angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal

Ahogy kivirágzik a tavasz, az anyukák és az apukák napi to do list-jén feltűnik a legidegesítőbb tevékenység: a táborvadászat. Hiszen a nyár hosszú, a szabadság kevés és a gyerekek elhelyezéséről, szórakoztatásáról tíz teljes héten át gondoskodnia kell a családnak. A csemete érdeklődése,

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.