About the Centre

ANGOL-JÁTÉK-TUDÁS-ÉLMÉNY-NYELVVIZSGA-SIKER

Sziasztok! Kota Marianna vagyok, a Helen Doron Gyermek Nyelvi Akadémia, a Helen Doron Emőd és a Helen Doron Mályi vezetője.

17 éve dolgozom Helen Doron tanárként. Először anyukaként ismerkedtem meg ezzel a módszerrel, amikor 1 évesen beírattam a fiamat a nyelviskolába és elkezdtük az angolozást. Ő ma már 18 éves és angolt csak a Helen Doronnal tanult. Nagyon büszke vagyok rá, mert 14 évesen megszerezte a B2 , 16 évesen pedig a C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Ha azt gondoljátok, hogy azért, mert egy tehetséges csodagyerek, akkor bizony tévedtek. Nem ő az egyetlen a sok évi pályám alatt, aki hasonló eredményekkel dicsekedhet. Már több, mint 100 diákunk tett sikeres vizsgát különböző szinteken, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy mi a siker titka? Lássuk!

A Helen Doron egy világhírű angol nyelvoktatási módszer speciálisan gyermekekre kidolgozva. Ezzel a módszerrel több millió gyermek tanult már meg angolul és büszkék vagyunk rá, hogy mi is ennek a hálózatnak a tagjai vagyunk már 15 éve.

A Helen Doron több, mint angol. Olyan értékeket adunk át a gyermekeknek, amellyel a jövő intelligens kis nemzedékét neveljük.

A Helen Doron tanárok speciálisan képzettek, kifejezetten a gyermekek oktatására, élménypedagógiára. Rendszeresen fejlődnek továbbképzéseken, workshopokon, konferenciákon.

Az interaktív foglalkozásokon a gyermekek élményekkel, vidáman és játszva tanulják meg az angolt, minden megerőltetés nélkül.

A kis létszámú csoportokban minden gyermekre egyéni figyelem jut.

Még a nyelvvizsga felkészítő sem egy rémálom, a tini diákjaink 14-15 éves korukban B2, 16-17 éves korukban C1 nyelvvizsgát szereznek.

Hitvallásunk, hogy a pozitív élmények egy életre meghatározzák a gyermekek nyelvtanulási szokásait. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek mosolyogva és jóérzéssel járjon hozzánk angolra.

Tanári csapatunk fiatalos, energikus és életvidám. Szeretjük a gyermekeket, az angolt ezért számunkra a munka egy szenvedély, kaland és vidámság. Panna, Laura, Dalma és Orsi minden órán szeretettel fogadja a kis angolosokat:)

Szeretettel várunk egy bemutatóórán, ahol részletesen tájékoztatunk a korai nyelvoktatás előnyeiről, módszertanunkról és az oktatóközpontunk életéről!

Üdvözlettel, Kota Marianna

Latest News

Csoportváltás okosan: visszalépés vagy lehetőség?

Azok a gyerekek, akik előzetes nyelvtudás nélkül, babaként vagy kis óvodásként érkeznek angol foglalkozásainkra, értelemszerűen az életkoruknak megfelelő csoporthoz csatlakoznak. Legyen az baba angol, Fun with Flupe vagy éppen valamelyik másik ovis angol tanfolyam. Azoknak a diákoknak viszont, akik valahol – oviban,

Mire jó a nyelvvizsga gyerekeknek?

Vannak gyerekek, akik előbb kezdik az angol nyelvtanulás csínjának-bínjának elsajátítását, mint a hozzátáplálást. Mások azonban csak ovisként vagy kisiskolásként érkeznek hozzánk. A cél azonban mindig azonos. Magabiztos angol nyelvtudást, nemzetközi szinten elismert nyelvvizsgát szerezni, hogy a későbbiek során a gyerekek élete legalább

10 angol mozaikszó és új kifejezés, amit szülőként neked is ismerned kell

Előfordult már veled, hogy próbáltad értelmezni kiskamasz gyermeked chatben küldött üzenetét, és halvány lila gőzöd sem volt arról, mégis mit akarhatott mondani a ded? Szeretnéd dekódolni a Snapchat, WhatsApp, Messenger, Signal, Insta stb. üzeneteket, de hirtelenjében nem is mindegyik appról tudod pontosan,

Két tannyelvű iskola vagy Helen Doron?

Nem kérdés, hogy a középfokú angol nyelvtudás ma már a felsőoktatás és munkaerőpiac belépő szintjének számít, ezért a szülők egyre tudatosabban terelik gyermeküket a korai angol nyelvtanulás felé. De vajon mi a legjobb módszer? A két tannyelvű oktatási intézmények tanulói vagy a

Sikeres nyelvtanulás 5letek

Mindenki tudja, hogy a sikeres nyelvtanulás kulcsa a rendszeresség, az egyéni motiváció megléte, a környezet támogatása és a sok-sok gyakorlás. Igen ám, de a mindennapi teendők, az edzések, az utazás, a különféle leckék és dolgozatok, a váratlan szerelmi bánatok, a családi logisztika

Helen Doron franchise-jog

Szeretnéd végre a saját utadat járni, de tartasz attól, hogy a biztos alkalmazotti státuszodat feladva vállalkozói karrierbe kezdj? Érzed, hogy a multis hétköznapok már nem neked valók, de nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból és a nyelvtudásodból, szervezőkészségedből, stratégiai gondolkodásodból a legtöbbet?

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.