About the Centre

Üdvözlünk a Helen Doron Marcali oldalon!

Üdvözlöm a Helen Doron Marcali-Balatonmáriafürdő Oktató Stúdió oldalán.

 

A gyerekeket játékok, csoportos feladatok és zenék ösztönzik a részvételre és beszédre, illetve a kiscsoportos óráknak köszönhetően mind megkapják a nekik járó figyelmet és segítséget, hogy gördülékenyen menjen a tanulás.

 

Simon Orsolya vagyok a nyelviskola vezetője. Szülőként kerültem először kapcsolatba az angol oktatás eme formájával, így személyes tapasztalatból tudom, hogy ez a módszer mennyire hatékony és hasznos. Nagyon örülök, hogy lehetőségem van Marcaliban és most már Balatonmáriafürdőn is megadni a gyerekeknek a játszva tanulás élményét és egy biztos nyelvtudással engedhetjük őket az életbe.

Kovács Veronika vagyok, nagyon büszke Helen Doron tanár.

„Bárcsak lett volna lehetőségem Helen Doron iskolába kezdeni a tanulást, mert ez a nyelviskola megadja lehetőséget a gyerekeknek, hogy egy teljesen új nyelvet ismerjenek meg játékokkal, zenékkel, ezzel megadva nekik az esélyt, arra hogy elsajátítsák a szükséges tudást egy új nyelv  megtanulásához”

Zakár Brigitta vagyok, 2021-ben szereztem diplomám anglisztika szakon, majd ezután kezdtem angol tanárként dolgozni a Marcali Helen Doron nyelviskolában, megismerve egy újszerű tanítási módszert, amit egyedülállónak tartok.

„A Helen Doron korai nyelvtanulási módszere lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy ne csak tanulják, de egyben szeressék is az angolt, ami az egyik legfontosabb-mondhatni elengedhetetlen-része a (nyelv)tanulásnak.”

Bogyó Dalma vagyok, Helen Doron tanár. Több évet éltem külföldön, ahol gyerekprogramok szervezésével és jóga oktatással foglalkoztam. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy több nyelven beszélek, mert ajtókat nyitott ki előttem, rengeteg embert ismerhettem meg világszerte, ezáltal elfogadóbb, empatikusabb és nyitottabb lettem.

„A gyerekek a Helen Doron módszer segítségével észrevétlenül tanulják a nyelvet és közben barátságokat kötnek. A korai nyelvtanulás segíti a későbbi szép kiejtést és a gátlások nélküli beszédet.”

 

Latest News

Korai angol nyelvtanulás: diákokból Helen Doron oktatók

A legtöbb helendoronos szülő egyetért abban, hogy a korai angol nyelvtanulás kifizetődik. Hiszen minél előbb kezdenek nyelvet tanulni a kicsik, annál pontosabb lesz a kiejtésük, annál természetesebb számukra az idegen nyelven való megszólalás. Egyszerűen épp olyan magától értetődő lesz nekik, mint az,

Young Heroes: nemcsak angolt tanítunk, értéket adunk

A Helen Doron oktatóközpontokban a nyelvtudás mellett számos további értéket adunk. Felhívjuk a figyelmet az empátia, az erőszakmentes kommunikáció, a transzparencia és a figyelem fontosságára. Hangsúlyozzuk a sport, az egészséges életmód és a környezettudatosság szerepét. Angolul tanulunk, de élni (is) tanítunk. (M)

Angol nyelvtanulás tanév közben: érdemes belekezdeni?

Az angol nyelvtanulás tanév közben is bármikor elkezdhető. A szülők nagy része azonban nem szívesen küldi új szakkörre a gyereket, ha már beállt a heti rutin. Ez persze érthető, a kényelmi szempontok ellenében azonban számos érv szól a tanévközi kezdés mellett is.

DIY, avagy így segítheti JÓL a nem natív szülő a gyerek nyelvtanulását

A kétnyelvű, multikulturális alapokon nyugvó családok esetében gyakori, hogy a család közös nyelve az angol. Akkor is, ha egyik szülőnek sem az angol az anyanyelve. Az sem ritka, hogy az angolul jól beszélő, de nem natív szülők szeretnék ösztönözni gyermekük nyelvtanulását, vagy

Játsszatok velünk! Helen Doron Hungary – QUARTETS karácsonyi kártyajáték 

Hamarosan itt a karácsony! A téli szünetre tartalmas szórakozást szeretnénk ajándékozni Nektek: töltsétek le a legújabb karácsonyi kártyajátékunkat, amely kicsiknek, tiniknek és az egész családnak is nagyon izgalmas időtöltést kínál! Nagy örömmel adjuk nektek ezt a játékot, és reméljük, hogy sok jó

Babaangol: hasznos vagy káros?

A babaangol ellenzőinek aggodalma, hogy azok a kicsik, akik szinte már az anyatejjel szívják magukba az angolt, nehezebben tanulnak meg beszélni. Számos tévhit kering ugyanis arról, hogy a többnyelvű gyerekek beszédfejlődése lelassul, esetleg elakad. Sokan őszintén hiszik, hogy a baba- vagy kisgyermekkori

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.