About the Centre

Üdvözlünk a Helen Doron Marcali oldalon!

Üdvözlöm a Helen Doron Marcali-Balatonmáriafürdő Oktató Stúdió oldalán.

 

A gyerekeket játékok, csoportos feladatok és zenék ösztönzik a részvételre és beszédre, illetve a kiscsoportos óráknak köszönhetően mind megkapják a nekik járó figyelmet és segítséget, hogy gördülékenyen menjen a tanulás.

 

Simon Orsolya vagyok a nyelviskola vezetője. Szülőként kerültem először kapcsolatba az angol oktatás eme formájával, így személyes tapasztalatból tudom, hogy ez a módszer mennyire hatékony és hasznos. Nagyon örülök, hogy lehetőségem van Marcaliban és most már Balatonmáriafürdőn is megadni a gyerekeknek a játszva tanulás élményét és egy biztos nyelvtudással engedhetjük őket az életbe.

Kovács Veronika vagyok, nagyon büszke Helen Doron tanár.

„Bárcsak lett volna lehetőségem Helen Doron iskolába kezdeni a tanulást, mert ez a nyelviskola megadja lehetőséget a gyerekeknek, hogy egy teljesen új nyelvet ismerjenek meg játékokkal, zenékkel, ezzel megadva nekik az esélyt, arra hogy elsajátítsák a szükséges tudást egy új nyelv  megtanulásához”

Zakár Brigitta vagyok, 2021-ben szereztem diplomám anglisztika szakon, majd ezután kezdtem angol tanárként dolgozni a Marcali Helen Doron nyelviskolában, megismerve egy újszerű tanítási módszert, amit egyedülállónak tartok.

„A Helen Doron korai nyelvtanulási módszere lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy ne csak tanulják, de egyben szeressék is az angolt, ami az egyik legfontosabb-mondhatni elengedhetetlen-része a (nyelv)tanulásnak.”

Bogyó Dalma vagyok, Helen Doron tanár. Több évet éltem külföldön, ahol gyerekprogramok szervezésével és jóga oktatással foglalkoztam. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy több nyelven beszélek, mert ajtókat nyitott ki előttem, rengeteg embert ismerhettem meg világszerte, ezáltal elfogadóbb, empatikusabb és nyitottabb lettem.

„A gyerekek a Helen Doron módszer segítségével észrevétlenül tanulják a nyelvet és közben barátságokat kötnek. A korai nyelvtanulás segíti a későbbi szép kiejtést és a gátlások nélküli beszédet.”

 

Latest News

It’s Always Debatable Tournament vitaverseny

Izgatottan várjuk a június 23-át, az It’s Always Debatable Tournament nemzetközi vitaverseny döntőjének napját, ahol 2 magyar diákunk is indul: Marvin (Li Muyuan) a 14 év alatti kategóriában, és Hornyák Samu a 14 év felettiek versenyén! Nagyon szurkolunk,  sok sikert kívánunk a

Beszélgetés a franchise-ról

Beszélgetés franchise-ról, kétnyelvűségről, vállalkozásról. Fischer Mónika, business coach beszélgetett Mészáros Szilvia Master Franchisorral, a Gyerekangol kft szakmai vezetőjével. Ha te is szeretnél franchise partner lenni, bővebben itt olvashatsz a lehetőségekről: Franchise

Helen Doron vitaverseny: A kritikus gondolkodás és az érvelni tudás érték

A 2024-ben először megrendezésre kerülő Helen Doron vitaverseny az It’s Always Debatable Tournament elnevezést viseli. Elsősorban azért, mert tudjuk, a konfliktusok elkerülhetetlenek. Nem mindegy azonban, hogy mihez kezdünk velük! Az igazságnak legtöbbször egynél több érvényes olvasata létezik. Az egyet nem értés pedig

2024 Summer Edition: angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal

Miért éri meg angol nyelvi táborba vinni a gyereket, mit tud a 2024 Summer Edition: angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal? Tapasztaljuk, hogy a szülők egy része szkeptikus: nem hiszik, hogy egy egyhetes angol nyelvi tábor valóban jelentősen hozzájárulhat gyermekük nyelvtudásának

Korai angol nyelvtanulás: diákokból Helen Doron oktatók

A legtöbb helendoronos szülő egyetért abban, hogy a korai angol nyelvtanulás kifizetődik. Hiszen minél előbb kezdenek nyelvet tanulni a kicsik, annál pontosabb lesz a kiejtésük, annál természetesebb számukra az idegen nyelven való megszólalás. Egyszerűen épp olyan magától értetődő lesz nekik, mint az,

Young Heroes: nemcsak angolt tanítunk, értéket adunk

A Helen Doron oktatóközpontokban a nyelvtudás mellett számos további értéket adunk. Felhívjuk a figyelmet az empátia, az erőszakmentes kommunikáció, a transzparencia és a figyelem fontosságára. Hangsúlyozzuk a sport, az egészséges életmód és a környezettudatosság szerepét. Angolul tanulunk, de élni (is) tanítunk. (M)

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.