About the Centre

Rólam

Jankai Zsuzsanna vagyok, a Helen Doron Göd és Váci nyelviskola vezetője. Mit lehet tudni rólam?

Ha telefonon keresel minket, biztos lehetsz benne, hogy velem lépsz először kapcsolatba. 🙂

2007-ben találkoztam először a Helen Doron angol nyelv oktatással és módszerrel, amikor az alig pár hónapos Sára lányomat elvittem egy bemutató foglalkozásra.

Az első 10 perc után tudtam, hogy megérkeztem, jó helyen vagyok, ez az utam és egyszer szeretnék egy saját nyelviskolát. Az álmok megvalósulásához 2013-ig kellett várni, de nem bánom egy pillanatig sem!
A gyermekemmel minden lépcsőt végigjártam, először szülőként, majd nyelviskola vezetőként és tapasztalatból, hitelesen tudok véleményt formálni, tanácsot adni és a legjobb bizonyítékot felmutatni a foglalkozások hatásosságáról, a lányomat, aki 14 évesen könnyedén letette a középfokú nyelvvizsgát a Helen Doron módszernek köszönhetően.

Állítása szerint nem emlékszik olyan pillanatra az eddigi életéből, amikor nem tudott volna angolul!
Ez a kulcsa a módszernek, úgy sajátítják el a gyerekek az angol nyelvet, mint az anyanyelvüket és észre sem veszik, hogy pár év után milyen természetességgel és bátran használják a nyelvet!

Bemutató órára bejelentkezés lehetséges itt: https://helendoron.hu/god/contact-us/

Latest News

Új tanfolyam indul

  2023. március 2-tól, 18 órai kezdettel új csoportot indítunk gödi oktatótermünkben 6-8 éves gyermekek részére. További tudnivalók az alábbi linken:https://helendoron.hu/tanfolyamok/jump-with-joey/ Jelentkezni telefonon vagy ezen a linken tudtok:https://forms.gle/aJTnxiUumXscPkHr7  

TESZT POST

HELLO world

Üdvözlet

Iskolánk tanárai sok szeretettel várnak benneteket a Hírek rovatot is mi szerkesztjük.

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.