About the Centre

Üdvözöllek a Dunakeszi, Káposztásmegyer, Fót oktatóközpont oldalán!

Tisztelt Szülők,
Örömmel köszöntöm Önöket a Helen Doron Dunakeszi/Káposztásmegyer/Fót Nyelviskola oldalán! Nagy öröm és büszkeség számomra az iskola vezetőjeként bemutatkozni, és megosztani Önökkel a közös célunkat: a gyermekek angoltudásának fejlesztését, valamint egy örömteli és inspiráló tanulási környezet biztosítását.
A nevem Chavot-Horváth Nikolett és örülök, hogy immáron már én is részese lehetek ennek az izgalmas tanulási folyamatnak. Korábbi munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam, az elmúlt években turisztikai szektorban gyerekanimátorként, idegenvezetőként illetve HR területen csoportvezetőként szereztem tapasztalatot. Emellett, a gyerekek mindig is nagyon közel álltak hozzám, számomra a velük való kapcsolódás jelentette a teljes kiteljesedést.
Ikreim 3 éve jöttek világra, francia férjemmel két nyelven neveljük őket. Számomra hihetetlen felismerés és büszkeség, hogy hogyan nyílik ki a világ előttük és hogyan fejlődnek nap mint nap. Akkor döntöttem el, hogy olyat rendszerben szeretnék dolgozni, ahol segíthetjük a kicsiket a fejlődésben, biztosíthatjuk az élményekkel teli tanulást, ezáltal igazi, maradandó értéket teremtve a jövő generációjának. Amikor a Helen Doron módszerrel találkoztam, biztosan éreztem, hogy a gyerekek a lehető legjobb kezekben vannak és a tudást tapasztalati úton, játékosan, könnyűszerrel szerezhetik meg.
Az itt tanító pedagógusaink mindannyian jártasak az angol nyelv oktatásában és elkötelezettek, hogy minden gyermeket támogassanak az egyéni fejlődésben. Úgy terveztük az oktatási programunkat, hogy ne csak hatékony legyen, de szórakoztató, élményszerű és motiváló is a diákok számára. Azt szeretnénk, hogy a gyerekek ne csak nyelvtudásban, de önbizalomban is gazdagodjanak meg nálunk.
Az iskolánkban fontosnak tartjuk a szülői együttműködést és a transzparens kommunikációt. Mindig nyitottak vagyunk az Önök visszajelzésére és kérdéseire. Kérem, ne habozzanak felvenni a kapcsolatot velünk, ha bármilyen kérdésük vagy kérésük merülne fel.
Bemutató óráinkra már az alábbi formon is tudnak jelentkezni:
https://forms.office.com/r/aSes3KuyJG
Minden szülőt szeretettel várunk az iskolánkban. Köszönöm a bizalmukat, és bízom benne, hogy lesz lehetőségünk személyesen is megismerkedni!
Tisztelettel,
Chavot-Horváth Nikolett

Latest News

Jelentkezés a nyári táborokra

Nincs még ötleted, milyen táborba küldd a gyerekedet a nyári szünetben? Jó hírünk van, mert remek lehetőséget ajánlunk számodra: a HELEN DORON TEMATIKUS ANGOL NYELVI TÁBOROKAT! Miért minket válassz? Mert a táboraink egyszerűen szuperek! A jó hangulat, a gyakorlat- és beszédorientált nyelvórák,

Mi a Helen Doron módszer?

Kedves Szülők, Kedves Érdeklődők, Szögezzük le a legfontosabbat: nálunk mindig a gyerek az első. Egy olyan tanulási formát fejlesztettünk ki, amely közvetlenül a gyerekekhez szól, könnyen, érthető módon, a gyerekek nyelvén. Foglalkozásainkon a gyerekeket kedves szereplők, izgalmas történetek, fülbemászó dalok és remek

Gyertek, ismerjetek meg minket és csatlakozzatok a csoportjainkhoz!

Kedves Szülők! Gyertek, ismerjetek meg minket és csatlakozzatok a csoportjainkhoz. A próbaórákra ezentúl már az alábbi formon is tudtok regisztrálni: https://forms.office.com/r/aSes3KuyJG?origin=lprLink Szeretettel várlak Titeket!

Csatlakozzatok az újonnan induló angol tanfolyamokra a 3-6 illetve 7-9 éves korosztályok számára

Kedves Szülők! Csatlakozzatok az újonnan induló angol tanfolyamokra a 3-6 illetve 7-9 éves korosztályok számára. A 3 éves kor alatti kisbabáknak, totyogóknak szintén van becsatlakozási lehetőség, alapozzátok meg a nyelvtanulást már ebben az életkorban! Jelentkezz, HA tudod mennyire fontos az angol nyelv

Mit nyújt a Helen Doron English a gyermekednek?

Kíváncsi vagy, hogy mit nyújt a Helen Doron English a gyermekednek? Nézzétek csak: Kis létszámú csoportok: 4-8 fős csoportokban zajló foglalkozások biztosítják a személyre szabott figyelmet és támogatást. Képzett tanárok: Speciálisan képzett tanárok segítik a gyerekek idegen nyelvi fejlesztését. Szeretetteljes légkör: Szeretetteljes

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.