fbpx
 
 
Hungary
 • Taníts velünk!

  Válj képzett Helen Doron English tanárrá – a legjobb ESL (az angol második anyanyelvként való oktatása) tanárrá a világon.

  Tudj meg még többet
 

Tanári gárdánk a Helen Doron English szíve-lelke.

Nagyon büszkék vagyunk tanárainkra! Az oktatók napi munkája kelti életre az egyedülálló Helen Doron English módszert az angol, mint második nyelv tanítása során.
Tanáraink szórakoztató módon támogatják gyermekeink kreativitását és megszerettetik velük a tanulást a Helen Doron órákon. Irányításukkal az angol nyelv-tanulás kellemes élmény, és ez egész életükön át kíséri diákjainkat, és mindig kedves emlék marad.
A Helen Doron angol tanárok intenzív képzésben részesülnek, és elsajátítják a jól bevált gyerekangol tanítási módszert. Képzett oktatóként csatlakoznak a világméretű Helen Doron tanári hálózathoz, és életüket a megerősítő pedagógiának szentelve együtt dolgoznak a diákokkal.

Tanáraink véleménye

 • “Igazán szeretem a munkámat a Helen Doronnál, és úgy érzem, én is nagyon kreatív és őrült lehetek velük! Szeretek új játékokon gondolkodni, és ez az, amiről a Helen Doron szól: szórakoztató és érdekes a gyerekeknek, és a lehető legtöbb kreativitást hozza ki belőlük. “

  Paula Daunt, HD Tanár, Berlin
 • “Még mindig boldog vagyok, hogy része lehetek a Helen Doron varázslatnak. Ha egy évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy Helen Doron angol órákat tartok egy 6000 fős magashegyi kisvárosban, valószínűleg nem hittem volna el.”

  Mitsa Pepelanova, HDE tanár, Bulgária
 • “Drámapedagógusként csak a sok-sok játékkal való tanítást tudom elképzelni a gyerekek körében. Hiszem és vallom, hogy minden játék tanít és fejleszt, legyen az bármilyen nyelven. A Helen Doron English módszer alapja a játék, ezért ilyen sikeres és hatékony. A gyerekek sokkal könnyebben sajátítják el a nyelvet, mint iskolapadban ülő társaik. A fesztelen hangulat, a szeretetteljes légkör, a színes videók, a kiválóan válogatott, korosztályoknak megfelelő dalok és mondókák, valamint a sok-sok, nemcsak a nyelvet tanító, fejlesztő, hanem a készségeket, képességeket is alakító játékok, gyors sikereket érnek el a gyerekek körében. Így tanárként is gyorsan népszerűvé válunk a szemükben. Ami itt nagyon tetszik, hogy teret adunk a kreativitásnak, sőt “kötelező” kreatívnak lenni, és ez nem csak a gyerekeket, hanem a tanárokat is tanulásra, fejlődésre serkenti.”

   

  Magyarosi Emese, HDE tanár, Göd-Vác, Magyarország
 

 

 • Szeretsz gyerekekkel foglalkozni?
 • Kiemelkedően jól tudsz angolul?
 • Teljes és független karrierlehetőséget keresel?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolsz, számodra a Helen Doron angol tanári pálya lehet a legjobb választás. Helen Doron angoltanárként rugalmas munkabeosztásban dolgozhatsz, akár szabadúszó is lehetsz. Ez a hivatás elégedetté és büszkévé tesz, mivel részese lehetsz a tiszteletre méltó Helen Doron angol tanárok globális közösségének.

Amit kínálunk:

 • Jól bevált módszert az angol, mint idegen nyelv, tanítása területén a gyermekek minden korosztálya számára
 • Közel 30 éves tapasztalat az angol, mint idegen nyelv, tanítása és a tanárképzés területén
 • Többféle karrierlehetőséget: vállalkozó oktatóként vagy az oktatóközpont egyik alkalmazottjaként
 • Nemzetközi Helen Doron angol tanári diplomát karrierlehetőségekkel szerte a világban
 • A Helen Doron Központ által nyújtott oktatási segítséget minőségi oktató anyagok biztosításával, szemináriumok és képzések, kommunikációs csatornák és a szervezet egészére kiterjedő információs portál szervezésével.
 • Minden tekintetben hálás karrierlehetőséget, amivel gyökeresen megváltoztathatod a gyermekek életét

Akiket keresünk:

 • Szóban és írásban egyaránt kiváló angol nyelvismerettel rendelkező jelölteket
 • Akiknek van angoltanítási tapasztalat a gyermekek korcsoportjában
 • Felsőoktatásban szerzett végzettségTanáraink véleménye

 • “I truly love my job at Helen Doron, and I feel I can be really creative and crazy with them! I love thinking of new ideas for props and games, and that’s what Helen Doron is all about: making it fun and interesting for the kids, and making the most of our creative selves.”

  Paula Daunt, HDE Teacher in Berlin
 • “Szeretném elismerni a szakmai munkát, nem csak angoltanításban, hanem a kisgyermek nyelvi fejlődésének elősegítésében. A fiam, Jack (2 éves és 4 hónapos), aki csak néhány szót tud lengyelül, már elkezdte bővíteni angol szókincsét, amit a csoportjában tanul.”

  Justyna Kolasinska, Varsó, Lengyelország

  Marcin Parafiniuk – Tanárrá válás
 

Nem véletlen, hogy a Helen Doron tanárok a legjobbak között vannak számon tartva világszerte.

A Tanárképzést nagyon komolyan vesszük.

Kiscsoportos tanárképzés
A tanárképzés is kis csoportban zajlik, akár a Helen Doron angol órák. Vidám hangulatban, fogékony és inspiráló környezetben zajlik, és legfőbb célja, hogy felébressze a tanárjelöltek lelkesedését és elhivatottságát

Kurzus lehetőségek
A jelentkezők választhatnak, hogy Helen Doron Early English (HDEE) tanárok vagy Helen Doron Teen English (HDTE) tanárok szeretnének inkább lenni, preferenciáik és a korábbi oktatási tapasztalataik alapján.
Azon tanárok számára, akik sikeresen elvégezték a teljes ötnapos HDEE képzést, természetesen egy rövidebb kétnapos HDTE szeminárium is rendelkezésükre áll.

A tanfolyamok hossza
A HDEE és HDTE tanári képzések egyenként öt naposak. Mindegyiket két szakaszra osztjuk. Az első szakaszban két napon át bevezetés és értékelés zajlik. A jelentkezők esélyt kapnak, hogy közelebbről beletekintsenek a tananyagokba és a módszertant is alaposan megismerjék, mialatt a tanárképző oktatók értékelik a résztvevőket. Ezután a harmadik napon az alkalmas jelöltek átléphetnek a második szakaszba, amely magában foglalja a módszertan alapos megértését, gyakorlati bemutatókat, és írásbeli feladatokat.

Tanárképző Tanárok
Minden Helen Doron English tanárképző tanár profi szakember, bizonyított kompetenciákkal és sokéves Helen Doron tanári tapasztalattal rendelkezik és kiképezték a Helen Doron módszertan továbbadására.

A képzés elvégzése
A jelölteknek meg kell felelniük a tanfolyam követelményeinek, annak érdekében, hogy diplomás Helen Doron tanárok lehessenek. A tanárjelöltnek intenzíven kell készülnie a tanfolyam alatt, így legalább két óra esti előkészülési idő előz meg minden képzési napot, hogy megfelelőképpen felkészülhessen a következő nap kihívásaira. A tanfolyam elvégzéséhez egy 2-3-oldalas esszé benyújtása is szükséges. A jelentkezőknek meg kell felelniük a gyakorlati bemutatók alkalmával és esszét kell benyújtaniuk ahhoz, hogy diplomás Helen Doron tanárok lehessenek.

Amit a képzés után magaddal vihetsz Minden végzős tanár tanítási segédanyagokat kap, így könyveket és CD-ket; tanári útmutatót, bemutatókártyákat és egyéb taneszközöket; promóciós eszközöket, mint például sajtó és média fájlokat; és gyakorlati információkat egy önálló üzlet elindításához. De ami még ezeknél is fontosabb, megkapják saját Helen Doron English Teacher Diplomájukat, amely lehetővé teszi számukra, hogy több, mint 700 Helen Doron English Oktatóközpontban taníthassanak szerte a világon, vagy saját oktató stúdiót hozzanak létre.

Nézd meg képzési naptárunkat (KÉPZÉSI NAPTÁR ITT), ahol a világszerte hamarosan induló tanárképzéseink megtekinthetőek.

A képzéseken 2 módon lehet részt venni:

– Amennyiben azon a területen, ahol szeretnél tanítani már működik Helen Doron Oktató Központ vagy Oktató Stúdió, úgy az az intézmény dönti el, hogy kit küld el a képzésre és kivel fog együtt dolgozni. Ebben az esetben minden alkalommal a nyelviskola vezetővel érdemes felvenni a kapcsolatot, illetve a jelentkezéseket is a részére továbbítjuk.

– Ha azon helyszínen, ahol a tanárjelölt tanítani szeretne nem működik Helen Doron Oktató Központ, akkor SET tanárként (Self-Employed Teacher) is van lehetőség Helen Doron módszerrel angolul tanítani. Ez esetben az országos központba kell jelentkezni, és az alkalmassági vizsgát is a Központ fogja elvégezni.

– Továbbá lehetőség van franchise partnerként is a Helen Doron Hungary részévé válni, illetve tanítani. Ez esetben, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Központtal: hungary@helendoron.com.

Tanárképzési időpontok: 

 • TTC Early:
  2020. július 13-17.
  2020. augusztus 26-30.
  2020. augusztus 31 – szeptember 4.
  2020. szeptember 7-11.
  2020. szeptember 16-20.
  2020. október 12-16.
 • Helyszín: Budapest XI. kerület (Prielle Kornélia u. 8/a.)Tanáraink véleménye

 • “I truly love my job at Helen Doron, and I feel I can be really creative and crazy with them! I love thinking of new ideas for props and games, and that’s what Helen Doron is all about: making it fun and interesting for the kids, and making the most of our creative selves.”

  Paula Daunt, HDE Teacher in Berlin
 • “Szeretném elismerni a szakmai munkát, nem csak angoltanításban, hanem a kisgyermek nyelvi fejlődésének elősegítésében. A fiam, Jack (2 éves és 4 hónapos), aki csak néhány szót tud lengyelül, már elkezdte bővíteni angol szókincsét, amit a csoportjában tanul.”

  Justyna Kolasinska, Varsó, Lengyelország

  Marcin Parafiniuk – Tanárrá válás
 

 

https://www.helendoron.com/training-course-calendar/