fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Angol Nyári tábor 2019 Székesfehérvár

A székesfehérvári Helen Doron Oktatóközpont

angol nyelvi nyári tábort indít óvodás- és kisiskolás korú gyermekek részére 2019 nyarán

Turnusok

– 2019.július 1-5.

– 2019.július 8-12. – Betelt a létszám

A Helen Doron English az angolnyelv-tanulás egyedülálló, könnyű és természetes módja, hiszen a gyerekek rengeteg játékon, fejlesztő és szemléltető feladaton keresztül ugyanúgy sajátítják el a nyelvet, mint a saját anyanyelvüket.
Nagyon jó alkalom erre egy intenzív nyelvi tábor, ahol a gyerekek minden nap részt
vesznek az angol órákon, így hihetetlen eredményeket érnek el, akár egy hét alatt is. Mindezt természetesen egy élvezhető, játékos formában. Játszva tanulunk angolul!
Az angol órák mellett kreatív, készségfejlesztő foglalkozásokkal, szabadtéri programokkal gazdagítjuk a nálunk töltött időt.

Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. A tábort szakképzett Helen Doron tanárok vezetik.

Időbeosztás

Hétfőtől péntekig 8-16 óráig, 2×45 perces angol óra (délelőtt és délután egy-egy), 2×30 perces kreatív foglalkozás, tízórai, ebéd, uzsonna, szabadtéri program

Korosztály

Az angol tábort 4 és 10 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor  létszáma max.16fő. A táborozókat életkor és tudásszint szerint összeállított két csoportra  bontjuk. Az angol tábor programját úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményekkel teli legyen.

Kiknek ajánljuk?

Már tanult angolul? Az intenzív angol tábor alatt aktívan használhatja, és bővítheti meglevő tudását, tematikus szavakkal és szituációkkal kiegészítve!

Még nem találkozott az angol nyelvvel? Az első lépések a legfontosabbak, hogy szeresse az angol nyelvet! Biztos lehetsz abban, hogy örömmel fog visszatekinteni a táborban eltöltött napokra, és megfelelő alapot kap a továbbiakhoz!

Még nem jár hozzánk, de érdekel Titeket, hogyan tanítunk? Tökéletes lehetőség, hogy megismerkedjetek velünk és az angol nyelvvel!

Helyszín

Iskolánk épülete (Széchenyi u.105.): barátságos, családi házas környezet, nagy kerttel = napfény, szabad levegő, testmozgás

Ár

A tábor díja 37.000,-Ft napi háromszori étkezéssel (tízórai, ebéd, uzsonna)

Tervezett napirend

8.00-9.00 Érkezés és játék
9.00-9.45 Angol Óra
9.45-10.00 Tízórai
10.00-10.30 Kreatív foglalkozás angolul
10.30-12.00 Szabadtéri program
12.00-13.00 Ebéd
13.00-13.30 Csendes Pihenő (kicsiknek alvás, nagyoknak angol próba az előadásra)
13.30-14.15 Szabad játék (vagy kicsiknek alvás)
14.15-15.00 Angol óra
15.00-15.30 Uzsonna
15.30-16.00 Kreatív foglalkozás angolul

A tábor témája – English through drama

A tábor 5 napja alatt a gyerekek egy színdarabot dolgoznak fel, a drámákon keresztül szerepeket próbálnak ki, jelmezeket, díszletet készítenek.
A drámapedagógia eszközeivel szabadítjuk fel a gyerekekben rejlő tehetségeket, szituációs feladatokban segítjük fejlődésüket. Mindezt természetesen egy élvezhető, játékos formában tesszük. Játszva tanulunk angolul! A Helen Doron módszer alapelveit követve: önbizalom-, kezdeményező- és alkalmazkodó készség növelés egy jó kis közösségben.

Az utolsó napon búcsúzás előtt egy rövid meglepetés előadással kedveskedünk a szülőknek, hogy megmutassuk mennyi mindent tanultunk a tábor folyamán.

Tervezett kirándulások, programok

A tábor során minden napra jut valami izgalmas felfedezni való. A programok a jelentkezők létszámától, életkorától, a csoportok alakulásától és az időjárástól függően lesznek megtartva a rendelkezésre állás és az igényeknek
megfelelően. A programok megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Ilyenekre, és ehhez hasonló programokra lehet számítani:

 • Sára Tanya
 • Kisvonatozás városnézéssel és fagyizással egybekötve
 • Gyerek jóga
 • Csillámtetoválás
 • “Négylábú tanársegédek” megismerése: ismerkedés a Pata és Mancs terápiás kutyusokkal
 • Gokart
 • Játszótér
 • Állatsimogató
 • Sóstói interaktív tanösvény látogatása

Étkezés

Ebédelni a Szárcsa Hotel Éttermében fogunk. A tízórait és uzsonnát iskolánkban fogyasztjuk el.

 

További információk

1. Minden tábor minimum 8 jelentkezővel indul! Amennyiben igény van rá, gyermekfelügyeletet is vállalunk a tábor előtt és után 1-1 órával. (7:00-tól és 16:00-
17:00-ig)

2. Amire a gyerekeknek szükségük lesz a táborban: váltó ruha (széldzseki, sapka a
nap vagy szél ellen), váltó cipő, fürdőruha vizes programokhoz, óvodás korúaknak pléd és/vagy alvópárna, esetleg alvós kabala. Minden esetben kérünk benneteket, az időjárási viszonyoknak megfelelően öltöztessétek a gyerekeket és váltóruhát hozzatok!

3. Amennyiben a gyerek bármilyen allergiában szenved, kérjük jelezzétek a tábor
kezdetekor is!

Jelentkezés

Jelentkezési lapot töltsétek ki és küldjétek el a szekesfehervar@helendoron.com email címre.

Kérünk benneteket, hogy idejében jelentkezzetek, mert a szabad helyek hamar
betelnek!

Fizetni a tábor első napján, hétfőn reggel kell, előre, egy összegben. Mivel foglalót
nem szedünk, amennyiben a tábort nem tudja a gyermek befejezni, a tábori díjat
nem tudjuk visszatéríteni!

Érdeklődni és jelentkezni lehet telefonon a 06-70-623-0567 számon, vagy a szekesfehervar@helendoron.com címen.

Ilyen hangulatra számíthattok:

2018-as táborozóink és szüleik visszajelzése szerint:

“Zéti még soha nem volt az ovis csoportján kívül más helyen egész napra, még az ügyeletes ovis csoportokba sem mertük eddig vinni, mert nem szereti. Szóval neki ez volt az első alkalom, hogy új környezetben új gyerekek és felnőttek között töltötte a napjait. De minden aggodalmam elszállt az első napon, amikor láttam, hogy mennyire szíveteket lelketeket beleadtátok abba, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, tanuljanak, élményekkel gazdagodjanak és nem utolsó sorban “szép”:) angolt halljanak. Nagyon örülök, hogy ezt az egy hetet Nálatok tölthette, bármikor nyugodt szívvel és örömmel megyünk a jövőben, találkozunk szeptemberben! Hálás köszönet, csak így tovább! 🙂 V.-D. Anita”

“Köszönjük a lehetőséget nyári táborotokban. Barnus nagyon jól érezte magát, kedvet kapott a további nyelvtanuláshoz, amit szeptembertől nálatok kíván folytatni. Tábor utáni első reggel ezzel kezdte: “ Olyan furcsa, hogy most nincsen játszás! 😄”  Szülőként azt mondhatom a látottak és tapasztaltak alapján, hogy nagyon színvonalas, interaktív és gyerekbarát tábort szerveztetek. Mindennap érdekes program, rengeteg minden angolul, és ami a legjobban tetszett, hogy Ti pedagógusok, animátorok is aktívan részt vettetek a szabadidős játékokban is. Jövőre biztosan megismételjük! Kellemes nyarat, viszlát szeptemberben! – J.Mónika”