Bemutatkozás

Rólam

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a Helen Doron Pilisszentiván alapítósztoriját!

Mit kell tudni rólam, hogyan vettem át a nyelviskolámat, más szóval honnan indultam hogy azzá váljak, aki most vagyok?

Kezdjem ott, hogy 4 éve elvégeztem a Helen Doron képzést? Meséljem el, hogy nappal az oktatóterembe jártam tanulni, éjjel pedig saját készítésű játékokat gyártottam a következő napra? Vagy kezdjem ott, hogy még a képzés előtt egy házibuliban az egyik ismerősöm megemlítette, hogy a Helen Doronba pályakezdő tanárokat keresnek? Amikor éjjel haza érve megnyitottam a Helen Doron Angyalföld oldalát hatalmas nagybetűkkel jött szembe, hogy igaz a hír? Mondjam el, hogy egy hét múlva már a képzésen ültem?

Ez mind mind igaz, de valahogy mégsem a teljes igazság. Hiszen, ha jobban bele gondolok, az én történetem sokkal előbb kezdődött. Egészen pontosan 37 éve és 9 hónapja, amikor Édesanyám hasában a köldökzsinóron keresztül nem csak oxigént kaptam. Kaptam tőle egy pedagógiai vénát, és egy olyan különleges kapcsolatot a gyermekekhez, ami egy életre szól. Azonban nagyvonalú lenne kijelenteni, hogy ennyi elég volt a sikerhez. Kellett még hozzá az Édesapám, aki megszámlálhatatlan sok órát ült mellettem (7 és 30 éves korom között) – hallgatva a zokogásomat, – ahhoz hogy segítsen megérteni a matekot és megtanítson arra, hogy a számok sosem fognak becsapni ha egyszer saját vállalkozásom lesz. A Tesóm, aki minduntalan erősített abban, hogy nekem csak akkor csillog a szemem, ha a Helen Doron English-ről beszélek.

A 13. kerületben tanár néniként eltöltött majdnem 3 év bebizonyította, hogy nekem ez az utam. Egy olyan alapot kaptam ott, amit egy életre magammal viszek. Mi kellett hozzá? Egy fantasztikus család ami mögöttem van, egy kiváló nyelviskola ahol kiteljesedhettem, és az első csoportom 8 pici tagja, akiknek a nevük örökre a szívembe vésődött – Bogi, Emma, Lia, Lili, Zsófi, Beni, Peti, és Zselyke.
Már elmondhatom, hogy nekem sikerült, és azt is, hogy nélkületek nem lehetnék ma az, aki vagyok:

Tegyei Nóra, a Helen Doron Pilisszentiván nyelviskola vezetője, és tulajdonosa!

Latest News

Keressük az új tanárunkat

  Angol tanárt keresünk! Van az a pont az ember életében amikor eldönti hogy változtatni akar, és ezt úgy akarja megtenni, hogy közben valami maradandót alkot a világban! Ne keress tovább, alkossunk együtt! Egymást keressük, ha: szereted a gyerekeket felsőfokon beszélsz angolul

Új tanfolyam indul

Új angol tanfolyam indul 3-5 éves korosztály számára a Helen Doronban Pilisszentivánon. Ha szeretnéd hogy gyermeked anyanyelvi módszerrel, játékosan sajátítsa el az angol nyelvet, kérlek jelentkezz hozzánk. Már csak 3 helyünk maradt, le ne maradj róla. Hogy ne áruljunk zsákba macskát, ingyenes

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.