Táborok

A nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Bár sok időnek tűnik, a nyári szünet több mint 2 hónapja mindig hamar elrepül. Ilyenkor minden szülő igyekszik tartalmasan, izgalmasan, és hasznosan kitölteni gyermeke szabadidejét, hiszen sajnos a legtöbben nem tudják együtt tölteni az egész napot. Célunk, hogy gyermeked vidáman, önfeledten kapcsolódhasson ki az angol táborban, miközben észrevétlenül tanul meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincse is. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek jól szórakozzanak, hiszen mind tudjuk, hogy nekik is fárasztó volt az óvodai/iskolai tanév. A legjobb, hogy ők észre sem veszik, mégis számos új dolgot megtanulnak az angol tábor ideje alatt!

 

Jelentkezés itt

Az angol tábort 4 és 14 éves kor közötti gyerekeknek ajánljuk. A tábor minden héten 8 – 16 főt számláló, életkor és tudásszint szerint összeállított csoportokban telik a Nyugati téri Helen Doron nyelviskolában, és a nyelviskolát körülvevő parkokban. Izgalmas kirándulásokra is készülünk ebben az évben, a lehetőségek még a világ állásához mérten alakulnak, nyitvatartástól függ. Fejleményekkel kapcsolatban kövessétek Facebook oldalunkat!

Az angol tábor programját minden évben úgy állítjuk össze, hogy mindenki számára érthető és élményekkel teli legyen, ne érezze senki, hogy bármilyen szempontból le lenne maradva másokhoz képest.

Gyermekedről az angol tábor ideje alatt szakképzett, és tapasztalt pedagógusok gondoskodnak.

 

2024 nyarán több témára bontottuk a heteket, ezek köré tervezzük a tananyagokat, játékokat, kézműves foglalkozást és a kirándulásokat is – így annak is mindig lesz újdonság, aki több hétre szeretne jönni velünk táborozni!

  • Fun with English táborunk folyamán érdekes, nyári témákat dolgozunk fel, színesítjük a szókincsünket és tudásunkat olyan anyagokkal, amikre tanév közben általában nincs idő – szokás szerint játszva, telis-tele vidám dalokkal, sok mozgással, minden érzékszervünket bevonva az észrevétlen tanulásba!
  • BrainTrain táborunk izgalmas kísérletekre épít az általános alapokon kívül: minden nap science témakörben kutakodunk, kísérletezünk, hétköznapi anyagok felhasználásával varázsolunk mini labort az iskolából – gyakran a legegyszerűbb anyagok és tárgyak azok, amikről nem is gondolnánk, mennyi mindenre jók, és milyen meghökkentő dolgokra képesek! Látókörünk szélesítése igazi agytorna angolul!
  • Nature&Art táborunk fókuszában a környezetünk és szépségei állnak – a foglalkozások során a természet bevonásával kreatívkodunk, különleges technikákkal, anyagokkal, látószöggel ismerkedünk, ezáltal mindenki számára új alapokra helyezzük a természetes anyagok felhasználását a művészetben és környezetünkben. Itt minden korosztály megtalálja a saját szintjének megfelelő kis művészt magában!

Mindegyik hetünkre igaz, hogy természetesen a jelentkezők életkori sajátosságaiknak megfelelően értekezünk a témákról, és természetesen csakis angol nyelven!

 

Angol táborainkat ajánljuk, ha gyermeked…

Már tanult angolul? Az intenzív angol tábor alatt aktívan használhatja, és bővítheti meglevő tudását, tematikus szavakkal és szituációkkal kiegészítve!

Még nem találkozott az angol nyelvvel? Az első lépések a legfontosabbak, hogy szeresse az angol nyelvet! Biztos lehetsz abban, hogy örömmel fog visszatekinteni a táborban eltöltött napokra, és megfelelő alapot kap a továbbiakhoz!

Már nyelviskolánkba jár? Érdemes az eddig tanultakat gyakorolni, és persze új tematikus dolgokat is tanulni, hiszen a nyári szünet angol nélkül nem az igazi!

Még nem jár hozzánk, de érdekel Titeket, hogyan tanítunk? Tökéletes lehetőség, hogy megismerkedjetek velünk és az angol nyelvvel!

Mennyibe kerül, hogyan tudok jelentkezni, milyen időpontokban?

Az angol tábor ára öt napra tízóraival, ebéddel, uzsonnával 68.000 Ft.

AKCIÓ!
Továbbra is 5% kedvezményt biztosítunk több gyermek beiratása esetén,
valamint több táborba való jelentkezés esetén is.
További kedvezményekről érdeklődj elérhetőségeinken!

2024-ben az alábbi időpontokban tudtok jelentkezni:

  • 1. hét: Június 24- 28 (BrainTrain tábor, iskolásoknak)
  • 2. hét: Július 1 – 5 (Fun with English tábor)
  • 3. hét: Július 29 – Augusztus 2 (Nature&Art tábor)
  • 4. hét: Augusztus 26 – 30 (Nature&Art tábor)


Az angol táborba jelentkezni itt, érdeklődni pedig az alábbi elérhetőségeinken tudsz:

(Bár a szabad helyek számát megpróbáljuk rendszeresen frissíteni, ezek folyamatosan alakulhatnak, így a biztonság kedvéért érdeklődj elérhetőségeinken, mielőtt minden mást leszerveznél az adott hétre.)

Mobil: +36(20)557-4464
Email: nyugatiter@helendoron.com
Facebook: facebook.com/

Eddigi táborainkról képeket Facebook oldalunkon találsz.