fbpx
 
 
Hungary
 • English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  6-12 éves gyermekeknek

  Angolul beszélni, valamint írni-olvasni tanulunk. Paullal, Millievel, valamint Storyville lakóival, Kangivel és Joey-vel oldjuk meg a gondokat.

  Keress iskolát!
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Angol ONLINE

  A szórakoztató tanórán kívüli tevékenységek segítik a gyerekek angol nyelvhasználatát a tantermen kívül is.

  Nézd meg magad!
 
 

Angol nyelv 6-12 éves korú gyerekeknek

Gyakori szülői kérdések
 
 

A mondókák fejlesztik a gyermekek írás-olvasás készségét, bármilyen nyelven.

A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Jump With Joey 6-9 éves gyerekeknek

A Jump with Joey kurzus egy merőben új, kezdő angol tanfolyam 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Ez a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

Bevált módszer


Angol az Élethez


Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!

More Jump With Joey, 6-12 éves gyerekeknek

Ha valami igazán kifejezi a Helen Doron tanfolyamok lényegét, akkor az a More Jump With Joey. Ez az első, a legeredetibb Helen Doron angol tanfolyam modern továbbfejlesztése. A MJWJ angol tanfolyam 7-10 éves gyermekeknek készült a Jump With Joey tanfolyam folytatásaként, vagy korábbi Helen Doron English angoltanfolyam folytatásaként. A gyerekek több mint 1500 angol szót tanulnak a gyerekangol tanfolyam alatt, angol mondókák, angol mesék, változatos angol játékok és 25 angol dal segítségével. Az órákon csak angolul beszélünk, így a lelkes Helen Doron tanár néni vagy bácsi segítségével természetes módon szívják magukba a gyermekek az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel együtt.
Ebben a tanfolyamban a nagyobbaknál az írás-olvasás tanulás is elkezdődhet, a speciális munkafüzetek segítségével.

More Jump With Joey tankönyv csomag

Angol mint Anyanyelv


Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!

Paul Ward Explores, 8-11 éves gyerekeknek

A gyerekek élvezettel követik a fiatal Paul Ward és barátai kalandjait, miközben az őket körülvevő világról tanulnak. A 8-11 éves korosztály részére, olyanoknak, akik jól tudnak beszélni angolul és szilárd angol olvasási alapokkal rendelkeznek. Ők így sajátítják el a legfontosabb szavakat és nyelvtani szerkezeteket. Az eredeti dalok és feladatok lekötik a gyerekeket, miközben élvezettel tanulnak az otthonukról, iskoláról, a vásárlásról, állatkertről, és nyaralásról.

 

Paul Ward Explores tankönyv csomag

 

A tanfolyamon a gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Ward kisfiút és barátait és persze elmélyítik angoltudásukat.

Több mint 1700 angol szó megtanítása, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, nyelvtörőkön és olvasmányokon keresztül történik.

Paul Ward’s Adventures, 9-13 éves gyerekeknek

A Paul Ward’s Adventures izgalmas angol kincsvadászat. Színes, zenés multi-szenzoros tanulás, mely életre szóló benyomást hagy a tanulókban.

A Paul Ward’s Adventures (PWA) gyerekangol tanfolyam olyan 9-13 éves gyerekeknek készült, akik már elvégezték a Paul Ward Explores Helen Doron tanfolyamot. A gyerekek a Helen Doron English módszerrel több, mint 2000 angol szót és a Közös Európai Referenciakeret A1 angol nyelvvizsga szintjének megfelelő angol nyelvtant sajátítanak el, a szuggesztopédia eszközeit is felhasználva. 8 új angol dal és vidám foglalkozások biztosítják, hogy a gyerekek szeressenek angolul tanulni.

 

Paul Ward’s Adventures tankönyv csomag

Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!