fbpx
 
 
Hungary
 • English for young childrenEnglish for young children
  Fun With Flupe a 3-6 éves gyerekeknek

  A gyerekek a beszélt angol nyelvet sajátítják el a két Fun With Flupe tanfolyam során Granny Fix, Paul Ward és Flupe kalandjai során.

  Keress iskolát!
 • English for school kidsEnglish for school children
  Angol ONLINE

  A szórakoztató tanórán kívüli tevékenységek segítik a gyerekek angol nyelvhasználatát a tantermen kívül is.

  Nézd meg magad!
 
 

Angol nyelv 3-6 éves gyerekeknek

Gyakori szülői kérdések
 
 

Annyira élvezik a foglalkozásokat, hogy közben észre sem veszik, hogy angolul tanulnak!

A Helen Doron English tanfolyamokban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek minél több érzékszervükkel szívják magukba az angolt, gyakorolják első szavaikat, és minél nagyobb szókészletet halmozzanak fel. Ennek záloga a zene, a mozgás, a játék és a pozitív megerősítés.

Fun With Flupe a 3-6 éves gyerekeknek

Flupe, a bojtocska, a kis Paul Ward és a varázslatos Nagyi, Granny Fix, mesés kalandjai könnyűvé és szórakoztatóvá teszik a gyermekek angoltanulását. A tönkrement mesék megjavítása nagy élvezetet okoz a gyerekeknek, akik a mondókák és dalok segítségével észrevétlenül kezdenek el angolul beszélni. A Flupe tanfolyam, mókás DVD-vel és óriási szókinccsel kezdő kisdiákok részére készült tananyag, ezzel az oktatócsomaggal a gyerekek az angol nyelv alapjaival ismerkedhetnek meg.

A tanfolyamon 660 angol szót, helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el a gyerekek. 25 új angol dal és 12 rajzfilm epizód segít felfedezni az angol nyelvet.

 

Fun with Flupe tankönyv csomag

Gyermekek Fun with Flupe-on!


Angol nyelvelsajátítás ismerős mondókákkal


Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!

More Fun With Flupe a 3-6 éves gyerekeknek

Flupe kalandjai folytatódnak! A 3-6 éveseknek való haladó tanfolyamban (A korábbi More English For Infants tanfolyam helyett) Paul Ward, Granny Fix és Flupe 12 új mesén keresztül repíti el a gyerekeket az angol nyelv mesés világába.
A tanfolyamon a gyermekek 660 angol szót, helyes kiejtést és az angol mondatszerkezet alapjait sajátítják el, 25 angol dal segítségével.
Azoknak a gyerekeknek készült, akik a Fun With Flupe tanfolyamot már elvégezték.

“Az összes kétségem eloszlott, amikor 3 éves gyerekemmel elkezdtünk járni az angol foglalkozásokra és 5 éves korában külföldre utaztunk. Legnagyobb meglepetésünkre teljesen magabiztosan beszélt angolul.”

Sikanic N. Belgrád, Szerbia

 

More Fun with Flupe tankönyv csomag

 

Anyanyelvi módszer


Világszínvonalú tanárok


Nat and Friends a 3-6 éves gyerekeknek

Ez a bűbájos tanfolyam tradicionális történeteket tartalmaz egy kis modern csavarral, amit a gyermekek nagyon élveznek. A sok dal és epizód igazán mókássá teszik a tanulást. Ez az elbűvölő kurzus alkalmas kezdőknek és haladó diákoknak egyaránt, akik már befejezték a Fun With Flupe sorozatot. A tanfolyamnak köszönhetően a gyermekek magabiztosan használják az angol nyelvet. 8 szórakoztató videón keresztül a gyermekek megismerkedhetnek Polly kutyussal és Nat cicával, akik együtt körbeutazzák a világot. A 17 dal és epizód elősegíti, hogy a gyermekek megtanuljanak angolul gondolkozni és beszélni.

More Nat and Friends a 3-6 éves gyerekeknek