fbpx
 
 
Hungary
 • birthday parties for kidsEnglish for young children
  Még több lehetőség

  A gyerekek szórakoztató és inspiráló környezetben találkozhatnak az angol nyelvvel.

  Oktató Központok
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Angol ONLINE

  A szórakoztató tanórán kívüli tevékenységek segítik a gyerekek angol nyelvhasználatát a tantermen kívül is.

  Nézd meg magad!
 
 

Nyári táborok

Gyakori szülői kérdések
 
 

Miért ne élvezhetnék a gyerekek az angol tanulás örömét a szülinapi bulikban vagy nyári táborokban is?

Helen Doron angol nyelvi nyári tábor

 

Helen Doron angol nyelvi nyári táborok

 
Helen Doron angol nyelvi nyári táborokat szerveznek a Helen Doron English Oktató Központok országszerte, figyelembe véve a jelenlegi helyzetet és a táborokra vonatkozó igényeket, megtéve a szükséges óvintézkedéseket, előírásokat. Ennyi hét online angolozás után a gyerekek alig várják, hogy közösségben angolozhassanak.

 

Ezért indítjuk a Helen Doron angol nyelvi nyári táborokat, nyári tanfolyamokat. Néhány kurzuson csak a móka kedvéért angolozunk, de így is fejlődik a gyerekek nyelvismerete, míg más tanfolyamok szórakoztatóak, ám egyben intenzívek is, ezek felzárkóztató vagy haladó tanfolyamok, olyan gyerekeknek, akik már tanulnak angolul az iskolában is.

Ezek a nyári tanfolyamok rövidek, általában egy hetes időtartamúak, és így színesítik a szünidőt. Lesz dráma, zene, tánc, kézművesség és sok minden más ─ természetesen mindez angolul.

A nyári táborok Helen Doronos diákok számára is élménnyel teliek, de azok számára is felejthetetlen élményt nyújtanak, akik még nem ismerik a Helen Doron módszert.

Nyári táborokat a következő helyszíneinken szervezünk:

(A lista nem teljes.) További információk a helyszínre klikkelve találhatók

Budapest-Angyalföld

Budapest – Nyugati tér

Budapest 18. kerület

Budapest – Hegyvidék

Debrecen

Göd

Gyöngyös

Miskolc 01

Nagykovácsi

Székesfehérvár

Szigetszentmiklós

Tata-Tatabánya

 

Szünidei tanfolyamok

Holiday Fun with Flupe – (életkor: 3-6 év) A gyerekek a Fun with Flupe rajzfilm epizódjaival sajátítják el és gyakorolják az angolt rengeteg mókás játék, dal segítségével és kézműveskedés közben.

Holiday Jump With Joey – (életkor: 5-9 év) A gyerekek a Jump with Joey rajzfilm epizódjaival sajátítják el és gyakorolják az angolt rengeteg mókás játék, dal segítségével és kézműveskedés közben. 

Play On – (életkor: 6-11 év) A gyerekek virtuális utazáson vesznek részt, megismerkednek az állat és növényvilág szereplőin keresztül klasszikus történetekkel, mesékkel, ahol kézműves foglalkozás, dráma, játék, tánc és a főzés várja őket, persze, mindez angol nyelven.

English through Drama – (Angol és dráma – 7-12 éveseknek) A gyerekek a beszélt angol nyelvet sajátítják el és gyakorolják, míg egy klasszikus mesét adnak elő angol pantomim stílusban, vad jelmezekkel és sok-sok humorral fűszerezve.

Get Ahead & Catch Up – (6-12 éveseknek) A program azoknak készült, akik tanulnak angolul, és szinten akarják tartani nyelvtudásukat az iskolai szünet alatt is. Az intenzív ismétlést több tanulócsomag anyagából állítottuk össze.

Paul Ward’s World – Book 4 – (10-12 éveseknek) Paul Ward és barátai útbaigazítják a diákokat az angol leckékben. A gyerekek érdekességeket tudnak meg közel 20 országról, szerte a világon.

[/column]

Oktató Központok

 

Helen Doron angol szülinapozás 2-10 éves gyerekeknek

Micsoda alkalom az ünneplésre!

A gyerekek szeretnek játékosan és énekelve tanulni. A Helen Doron angol születésnapi bulival Te is rendezhetsz egy emlékezetes és szórakoztató partit, melyben sok tanulnivaló is akad.
Csak válasz egyet a hat téma közül és a többiről egy szakképzett Helen Doron angol tanár gondoskodik, játékokkal, dalokkal színesítve a szülinapi bulit.

Minden Helen Doron Birthday Party csomag egy 90 perces programra elég. A csomagokban egyedi születésnapi szettek is vannak a vendégek létszámától függően.

A születésnapi készlet tartalmaz egy születésnapi témájú CD-t 4-5 dallal (néhány CD meséket is tartalmaz), és 2 matrica oldalt környezetbarát születésnapi táskában.

Mindezek révén olyan szülinapi buli kerekedik, melyről gyermeked még hónapok elteltével is örömmel mesél.

Helen Doron Tematikus Szülinapi csomagok

Bounce Bounce Bounce – 4-6 year olds
The Choo-Choo Train – 4-6 year olds
The Little Red Hen – 5-9 year olds
Dance – 6-9 year olds
Transport – 6-9 year olds
Animals – 6-9 year olds

 

Szervezd meg Helen Doronos szülinapi bulidat!