fbpx
 
 
Hungary
 • English teachers of children
 

FAQ Teachers

Frequently Asked Questions

 • Mi teszi a Helen Doron English módszert egyedülállóvá az angol, mint idegen nyelv programok között?

  Egyszerre több minden. Hisszük, hogy az egyik fő tényező, hogy a tanáraink a legjobb tanárok. Nagy hangsúlyt, sok időt és erőfeszítést fektetünk intenzív képzési programjainkba és a folyamatosan elérhető hálózatos információmegosztó csatornák kiépítésébe. Tanáraink nagyra értékelik ezt, mivel abban is segíti őket, hogy megfelelően motiváltak és élénkek maradjanak minden egyes tanfolyam iránt, amit tanítanak. Egyéb okok: • Az egyedülálló módszertan alapját jórészt az ismétlődő hallgatás és a pozitív megerősítés teszi ki. • A hangsúly a rendszeres ismeretfrissítő és -bővítő tanárképzéseken és a folyamatos szakmai támogatáson van. • Kiváló oktatóanyagok segítik át a tanárokat minden egyes leckén amellett, hogy elegendő teret kapnak a kreativitásuk és a személyes preferenciák kibontakoztatására. • Minden egyes lecke pozitív energiát ad, mert tele van szórakoztató játékokkal, vidám dalokkal és olyan tevékenységekkel, melyeket a tanárok és a diákok együtt élvezhetnek. • Bizonyított eredményünk; mely a szülőket, a diákokat és a tanárokat is lenyűgözi, hogy a tanulók gyorsan haladnak a tananyaggal, és a Helen Doron módszer segítségével szinte magukba szívják az angol nyelvet. • Erős támogatás és márkaismertség szerte az országban mely segít új diákokat toborozni és bővíteni a vállalkozásodat. (ha a tanár jelölt önálló vállalkozó tanár akar lenni).

 • Ki az alkalmas Helen Doron tanárjelölt?

  A Helen Doron tanár legfőbb ismérve a • kiemelkedő angol nyelvtudás (KER C1 szint) • szakmai háttér; lehetőleg angol nyelvterületen, vagy a tanításban szerzett jártasság • Gyerekekkel és fiatal felnőttekkel való tapasztalat

 • Hogyan lehetek Helen Doron Early English tanár?

  Az alkalmas jelöltek intenzív tanfolyamon vesznek részt, és így jogosulttá válnak a módszertanunk és exkluzív tananyagjaink használatára. Azt is megtanulják, hogyan kell kiépíteni azt a fajta vidám, motiváló tanulói környezetet, amely megkülönböztet minket versenytársainktól. A tanítás színvonala a képzés elvégzése után már biztosított, de a tanárok utána is folyamatosan fejlődnek, mivel gyakorlati tanácsokkal és új módszertani tudással látjuk el őket a rendszeresen tartott szemináriumokon és konferenciákon.

 • Miféle támogatást kapok a Helen Doron Early English hálózatában?

  Mindig elérhetőek leszünk. Az átfogó támogatási rendszer lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj a helyi, a regionális vagy az országos Helen Doron Franchise-tagunkkal, és a Helen Doron Oktatási Csoport Központi Irodája mindig nyitva áll előtted

 • Pedagógiai támogatás

  Szemináriumok ─ Egy-két napos szemináriumokat rendszeresen szervezünk. Ezek izgalmas és új oktatói segítséget biztosítanak, és a meglévő anyagok újragondolásával gazdagítják a szakmai hátteret.
  Éves konferencia ─ Tökéletes alkalom az új Helen Doron English anyagok és ötletek bemutatására, és fontos esemény, hogy az elvárt magas színvonalú oktatást az újabb tanév alkalmával is biztosítani tudjuk. Élvezni fogod ezt a vidám napot, ahol sokat tanulhatsz, és lehetőséget kapsz, hogy új barátokat szerezz a többi Helen Doron angol tanár között.
  Exkluzív online fórum – Az online tanári fórum összeköti a Helen Doron tanárokat, itt feltehetik egymásnak kérdéseiket, tapasztalatot cserélhetnek és végül, de nem utolsósorban visszajelzést adhatnak nekünk – maga Helen Doron is gyakran bekapcsolódik a beszélgetésekbe.
  Tanári webes portál – Gyors hozzáférést biztosít letölthető anyagokhoz, itt megtaláljuk a legújabb tananyagokat, módszertani segédanyagokat és egyéb hasznos segédleteket.
  Tanári bemutató-anyag portál – A Kangi Club játék-weboldalunk egyedülálló pedagógiai szekciójából letöltheted, kipróbálhatod a játékokat, sőt, új játékokat és bemutatóanyagokat alkothatsz.

 • Üzleti tanácsadás

  Regionális találkozók ─ A Helen Doron Központ rendszeres találkozót szervez a franchise-vevők között, hogy így a helyi tanárok szervezési és marketing ismereteit is bővítse, és megossza tapasztalatait a tanárokkal.
  Hálózatépítés ─ Futtasd fel a vállalkozásod! – Az újonnan bekapcsolódó helyi franchise-vevők segítségével.
  Információs rendszer ─ Adminisztratív eszköz, amelynek célja, hogy segítse az üzletvitel gördülékenységét és hatékonyságát.
  Marketing anyagok ─ A gazdag média- és reklámanyagok elérhetőek számodra, amint diplomás Helen Doron angol tanárrá minősülsz.