fbpx
 
 
Hungary
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Zene a Helen Doron angol világában

  A zene alapvető fontosságú a nyelvtanulás során. Ez minden Helen Doron English tanfolyam sarokköve.

  Helen Doron Song Club
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Csak tizenéveseknek! Nagyszerű zene és jó témák – csak angolul!

  Hallgass bele!
 • English online - Kangi ClubEnglish for Kids on Kangi Club
  Órák után online mókák

  A Helen Doronos online játékok a tananyaghoz kapcsolódó, szórakoztató oktatóprogramok.

  Kangi Club
 • English for young childrenEnglish for young children
  First Words in English

  A 2-5 éves gyermekek a letölthető Fun With Flupe applikációkon tanulhatják az első angol szavakat. (Google Play Store és Apple App Store)

  Töltse le most!
 

Érdekességek

Szórakoztató angoltanulás online formában is!

A Helen Doronnál nem csak az osztályteremben folyik angoltanulás. Számos szórakoztató online oktatóprogramot írtunk, melyek a szókincset fejlesztik és segítik az ifjú diákokat, hogy otthonosabban mozogjanak az angol nyelv világában.

A Kangi Club online játszófelület, ami a 3-12 éves gyermekeknek kínál játékos oktatóprogramokat. A Helen Doronos diákok saját jelszót kapnak, mellyel ők vagy szüleik beléphetnek és megtalálhatják az épp tanultaknak megfelelő játékokat. Az alkalmi látogatók pedig a vendégzónában játszhatnak.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club néven saját YouTube csatornát is fenntartunk, ahol a 0-6 éves korú gyermekeknek szóló dalok és filmek hallhatók, illetve láthatók.
A Helen Doron Radio Internetes rádióállomás, mely összeköti a világ tini fiatalságát, természetesen az angol nyelv segítségével.
  FWF_Google-Play-App-buttonAvailable_on_the_App_Store A First Words in English with Flupe az első Helen Doron mobil játék applikáció. Ez a mókás oktatójáték a legifjabb mobilhasználóknak készült. (2-5 éveseknek) Elég egy egyszerű érintés, és kezdődik a kaland! Ideális a kisgyermekeknek.

 • “Fiam, Jack, (2 éves és négy hónapos) még csak pár szót tud lengyelül, mégis elkezdte bővíteni angol szókincsét is, mikor a foglalkozásokon van.”

  Justyna Kolasinska, Varsó, Lengyelország
 • “Az angoltanulás a Helen Doron angoliskolában nagyon szórakoztató és a módszer lehetővé teszi a fiamnak, hogy természetes úton tanulja meg a nyelvet. A fiam, Boss együtt énekel a Helen Doron CD-vel a kocsiban.”

  Saowanee Lurpromchai, Bangkok, Thailand