About the Centre

ANGOL-JÁTÉK-TUDÁS-ÉLMÉNY-NYELVVIZSGA-SIKER

Sziasztok! Kota Marianna vagyok, a Helen Doron Gyermek Nyelvi Akadémia, a Helen Doron Emőd és a Helen Doron Mályi vezetője.

17 éve dolgozom Helen Doron tanárként. Először anyukaként ismerkedtem meg ezzel a módszerrel, amikor 1 évesen beírattam a fiamat a nyelviskolába és elkezdtük az angolozást. Ő ma már 18 éves és angolt csak a Helen Doronnal tanult. Nagyon büszke vagyok rá, mert 14 évesen megszerezte a B2 , 16 évesen pedig a C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Ha azt gondoljátok, hogy azért, mert egy tehetséges csodagyerek, akkor bizony tévedtek. Nem ő az egyetlen a sok évi pályám alatt, aki hasonló eredményekkel dicsekedhet. Már több, mint 100 diákunk tett sikeres vizsgát különböző szinteken, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy mi a siker titka? Lássuk!

A Helen Doron egy világhírű angol nyelvoktatási módszer speciálisan gyermekekre kidolgozva. Ezzel a módszerrel több millió gyermek tanult már meg angolul és büszkék vagyunk rá, hogy mi is ennek a hálózatnak a tagjai vagyunk már 15 éve.

A Helen Doron több, mint angol. Olyan értékeket adunk át a gyermekeknek, amellyel a jövő intelligens kis nemzedékét neveljük.

A Helen Doron tanárok speciálisan képzettek, kifejezetten a gyermekek oktatására, élménypedagógiára. Rendszeresen fejlődnek továbbképzéseken, workshopokon, konferenciákon.

Az interaktív foglalkozásokon a gyermekek élményekkel, vidáman és játszva tanulják meg az angolt, minden megerőltetés nélkül.

A kis létszámú csoportokban minden gyermekre egyéni figyelem jut.

Még a nyelvvizsga felkészítő sem egy rémálom, a tini diákjaink 14-15 éves korukban B2, 16-17 éves korukban C1 nyelvvizsgát szereznek.

Hitvallásunk, hogy a pozitív élmények egy életre meghatározzák a gyermekek nyelvtanulási szokásait. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek mosolyogva és jóérzéssel járjon hozzánk angolra.

Tanári csapatunk fiatalos, energikus és életvidám. Szeretjük a gyermekeket, az angolt ezért számunkra a munka egy szenvedély, kaland és vidámság. Panna, Laura, Dalma és Orsi minden órán szeretettel fogadja a kis angolosokat:)

Szeretettel várunk egy bemutatóórán, ahol részletesen tájékoztatunk a korai nyelvoktatás előnyeiről, módszertanunkról és az oktatóközpontunk életéről!

Üdvözlettel, Kota Marianna

Latest News

Segítség, szenzoros a gyerekem!

Lassan végéhez közeledik a tanév és a gyerekek egyre fáradtabbak. Mostanra nem ritka, hogy azok a diákok, akik egész tanévben kiválóan teljesítettek, április-májusban már rosszabb jegyeket kapnak, vagy azonos teljesítmény mellett egyre ingerültebbek és türelmetlenebbek. Ennek oka sokféle lehet: mentális-érzelmi túlterheltség, diagnosztizálatlan

Angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal

Ahogy kivirágzik a tavasz, az anyukák és az apukák napi to do list-jén feltűnik a legidegesítőbb tevékenység: a táborvadászat. Hiszen a nyár hosszú, a szabadság kevés és a gyerekek elhelyezéséről, szórakoztatásáról tíz teljes héten át gondoskodnia kell a családnak. A csemete érdeklődése,

Helen Doron Week programok 2023

Első alkalommal megrendezésre kerülő és egyedülálló Helen Doron Week programunk alkalmával április 24-28. között országszerte bemutatóórákon, különböző izgalmas, gyerekekkel kapcsolatos programokon és online előadásokon vehettek részt. Várunk titeket nagy szeretettel, keressétek a hozzátok legközelebb eső oktatóközpontot: https://helendoron.hu/oktatokozpontok/Hungary/ Országosan szervezendő programjainkat itt folyamatosan

Csoportváltás okosan: visszalépés vagy lehetőség?

Azok a gyerekek, akik előzetes nyelvtudás nélkül, babaként vagy kis óvodásként érkeznek angol foglalkozásainkra, értelemszerűen az életkoruknak megfelelő csoporthoz csatlakoznak. Legyen az baba angol, Fun with Flupe vagy éppen valamelyik másik ovis angol tanfolyam. Azoknak a diákoknak viszont, akik valahol – oviban,

Mire jó a nyelvvizsga gyerekeknek?

Vannak gyerekek, akik előbb kezdik az angol nyelvtanulás csínjának-bínjának elsajátítását, mint a hozzátáplálást. Mások azonban csak ovisként vagy kisiskolásként érkeznek hozzánk. A cél azonban mindig azonos. Magabiztos angol nyelvtudást, nemzetközi szinten elismert nyelvvizsgát szerezni, hogy a későbbiek során a gyerekek élete legalább

10 angol mozaikszó és új kifejezés, amit szülőként neked is ismerned kell

Előfordult már veled, hogy próbáltad értelmezni kiskamasz gyermeked chatben küldött üzenetét, és halvány lila gőzöd sem volt arról, mégis mit akarhatott mondani a ded? Szeretnéd dekódolni a Snapchat, WhatsApp, Messenger, Signal, Insta stb. üzeneteket, de hirtelenjében nem is mindegyik appról tudod pontosan,

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.