About the Centre

ANGOL-JÁTÉK-TUDÁS-ÉLMÉNY-NYELVVIZSGA-SIKER

Sziasztok! Kota Marianna vagyok, a Helen Doron Gyermek Nyelvi Akadémia, a Helen Doron Emőd és a Helen Doron Mályi vezetője.

17 éve dolgozom Helen Doron tanárként. Először anyukaként ismerkedtem meg ezzel a módszerrel, amikor 1 évesen beírattam a fiamat a nyelviskolába és elkezdtük az angolozást. Ő ma már 18 éves és angolt csak a Helen Doronnal tanult. Nagyon büszke vagyok rá, mert 14 évesen megszerezte a B2 , 16 évesen pedig a C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Ha azt gondoljátok, hogy azért, mert egy tehetséges csodagyerek, akkor bizony tévedtek. Nem ő az egyetlen a sok évi pályám alatt, aki hasonló eredményekkel dicsekedhet. Már több, mint 100 diákunk tett sikeres vizsgát különböző szinteken, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy mi a siker titka? Lássuk!

A Helen Doron egy világhírű angol nyelvoktatási módszer speciálisan gyermekekre kidolgozva. Ezzel a módszerrel több millió gyermek tanult már meg angolul és büszkék vagyunk rá, hogy mi is ennek a hálózatnak a tagjai vagyunk már 15 éve.

A Helen Doron több, mint angol. Olyan értékeket adunk át a gyermekeknek, amellyel a jövő intelligens kis nemzedékét neveljük.

A Helen Doron tanárok speciálisan képzettek, kifejezetten a gyermekek oktatására, élménypedagógiára. Rendszeresen fejlődnek továbbképzéseken, workshopokon, konferenciákon.

Az interaktív foglalkozásokon a gyermekek élményekkel, vidáman és játszva tanulják meg az angolt, minden megerőltetés nélkül.

A kis létszámú csoportokban minden gyermekre egyéni figyelem jut.

Még a nyelvvizsga felkészítő sem egy rémálom, a tini diákjaink 14-15 éves korukban B2, 16-17 éves korukban C1 nyelvvizsgát szereznek.

Hitvallásunk, hogy a pozitív élmények egy életre meghatározzák a gyermekek nyelvtanulási szokásait. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek mosolyogva és jóérzéssel járjon hozzánk angolra.

Tanári csapatunk fiatalos, energikus és életvidám. Szeretjük a gyermekeket, az angolt ezért számunkra a munka egy szenvedély, kaland és vidámság. Panna, Laura, Dalma és Orsi minden órán szeretettel fogadja a kis angolosokat:)

Szeretettel várunk egy bemutatóórán, ahol részletesen tájékoztatunk a korai nyelvoktatás előnyeiről, módszertanunkról és az oktatóközpontunk életéről!

Üdvözlettel, Kota Marianna

Latest News

Babaangol: hasznos vagy káros?

A babaangol ellenzőinek aggodalma, hogy azok a kicsik, akik szinte már az anyatejjel szívják magukba az angolt, nehezebben tanulnak meg beszélni. Számos tévhit kering ugyanis arról, hogy a többnyelvű gyerekek beszédfejlődése lelassul, esetleg elakad. Sokan őszintén hiszik, hogy a baba- vagy kisgyermekkori

Helen Doron alapelvei: méltányosság és egyenlőség, ahogy mi látjuk

A Helen Doron alapelvei meghatározzák oktatóközpontjaink működését, valamint oktatóink tanári és emberi minőségét egyaránt. Valljuk, hogy az angol nyelvtanítás mellett a gyerekek nevelése is fontos feladatunk. Erkölcsi és kritikai érzékük kialakítása, a logikus gondolkodás támogatása, az énhatárok kijelölése, a környezettudatos szemlélet kialakítása

Iskolán kívüli nyelvtanulás: kényszer vagy lehetőség?

Az iskolán kívüli nyelvtanulás úri hóbort, a gazdagok mániája – gondolják sokan. Vagy inkább kényszer, hiszen az állami iskolákban történő nyelvoktatás igencsak gyenge lábakon áll – vallják mások. De vajon mi az igazság és miért érdemes komolyan megfontolni a Helen Doron oktatóközpontok

A hanganyag hallgatás szerepe a nyelvtanulásban

A Helen Doron hanganyag hallgatás szerepe jelentősebb, mint gondolnánk! Hiszen hiába az olvasás és a nyelvtan, hiába az értés és a rendelkezésre álló nyelvi eszköztár, ha nem merünk megszólalni, nem igaz? A beszélt nyelvi készségek kialakításában pedig a magabiztosságnak és a gyakorlatnak

Cambridge gyereknyelvvizsgák a Helen Doron-nál

A Cambridge gyereknyelvvizsgák (Cambridge English Qualifications for Young Learners) olyan nemzetközileg elismert nyelvi vizsgák, amelyeket kifejezetten gyerekek számára terveztek, hogy felmérjék angoltudásukat és nyelvi készségeiket. A vizsgák a 7-12 éves korosztály számára három különböző szinten érhetők el Starters, Movers és Flyers elnevezéssel. STARTERS Kezdő szintű vizsga, a

5 dolog, amit tudnod kell Helen Doron-ról

Helen Doron kivételes személyiség az angol nyelvoktatás világában. Ő az, aki elkötelezettségét és az általa megalkotott egyedülálló oktatási módszertant ötvözte a gyerekek iránti szeretettel és odafigyeléssel. Módszere kifejezetten gyerekeknek szól, és interaktív, játék alapú tanulással járul hozzá az angol nyelv elsajátításához. A

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.