About the Centre

ANGOL-JÁTÉK-TUDÁS-ÉLMÉNY-NYELVVIZSGA-SIKER

Sziasztok! Kota Marianna vagyok, a Helen Doron Gyermek Nyelvi Akadémia, a Helen Doron Emőd és a Helen Doron Mályi vezetője.

17 éve dolgozom Helen Doron tanárként. Először anyukaként ismerkedtem meg ezzel a módszerrel, amikor 1 évesen beírattam a fiamat a nyelviskolába és elkezdtük az angolozást. Ő ma már 18 éves és angolt csak a Helen Doronnal tanult. Nagyon büszke vagyok rá, mert 14 évesen megszerezte a B2 , 16 évesen pedig a C1 felsőfokú nyelvvizsgát. Ha azt gondoljátok, hogy azért, mert egy tehetséges csodagyerek, akkor bizony tévedtek. Nem ő az egyetlen a sok évi pályám alatt, aki hasonló eredményekkel dicsekedhet. Már több, mint 100 diákunk tett sikeres vizsgát különböző szinteken, akikre nagyon büszkék vagyunk. Hogy mi a siker titka? Lássuk!

A Helen Doron egy világhírű angol nyelvoktatási módszer speciálisan gyermekekre kidolgozva. Ezzel a módszerrel több millió gyermek tanult már meg angolul és büszkék vagyunk rá, hogy mi is ennek a hálózatnak a tagjai vagyunk már 15 éve.

A Helen Doron több, mint angol. Olyan értékeket adunk át a gyermekeknek, amellyel a jövő intelligens kis nemzedékét neveljük.

A Helen Doron tanárok speciálisan képzettek, kifejezetten a gyermekek oktatására, élménypedagógiára. Rendszeresen fejlődnek továbbképzéseken, workshopokon, konferenciákon.

Az interaktív foglalkozásokon a gyermekek élményekkel, vidáman és játszva tanulják meg az angolt, minden megerőltetés nélkül.

A kis létszámú csoportokban minden gyermekre egyéni figyelem jut.

Még a nyelvvizsga felkészítő sem egy rémálom, a tini diákjaink 14-15 éves korukban B2, 16-17 éves korukban C1 nyelvvizsgát szereznek.

Hitvallásunk, hogy a pozitív élmények egy életre meghatározzák a gyermekek nyelvtanulási szokásait. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden gyermek mosolyogva és jóérzéssel járjon hozzánk angolra.

Tanári csapatunk fiatalos, energikus és életvidám. Szeretjük a gyermekeket, az angolt ezért számunkra a munka egy szenvedély, kaland és vidámság. Panna, Laura, Dalma és Orsi minden órán szeretettel fogadja a kis angolosokat:)

Szeretettel várunk egy bemutatóórán, ahol részletesen tájékoztatunk a korai nyelvoktatás előnyeiről, módszertanunkról és az oktatóközpontunk életéről!

Üdvözlettel, Kota Marianna

Latest News

Helen Doron vitaverseny: A kritikus gondolkodás és az érvelni tudás érték

A 2024-ben először megrendezésre kerülő Helen Doron vitaverseny az It’s Always Debatable Tournament elnevezést viseli. Elsősorban azért, mert tudjuk, a konfliktusok elkerülhetetlenek. Nem mindegy azonban, hogy mihez kezdünk velük! Az igazságnak legtöbbször egynél több érvényes olvasata létezik. Az egyet nem értés pedig

2024 Summer Edition: angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal

Miért éri meg angol nyelvi táborba vinni a gyereket, mit tud a 2024 Summer Edition: angol nyelvi tábor országszerte a Helen Doronnal? Tapasztaljuk, hogy a szülők egy része szkeptikus: nem hiszik, hogy egy egyhetes angol nyelvi tábor valóban jelentősen hozzájárulhat gyermekük nyelvtudásának

Korai angol nyelvtanulás: diákokból Helen Doron oktatók

A legtöbb helendoronos szülő egyetért abban, hogy a korai angol nyelvtanulás kifizetődik. Hiszen minél előbb kezdenek nyelvet tanulni a kicsik, annál pontosabb lesz a kiejtésük, annál természetesebb számukra az idegen nyelven való megszólalás. Egyszerűen épp olyan magától értetődő lesz nekik, mint az,

Young Heroes: nemcsak angolt tanítunk, értéket adunk

A Helen Doron oktatóközpontokban a nyelvtudás mellett számos további értéket adunk. Felhívjuk a figyelmet az empátia, az erőszakmentes kommunikáció, a transzparencia és a figyelem fontosságára. Hangsúlyozzuk a sport, az egészséges életmód és a környezettudatosság szerepét. Angolul tanulunk, de élni (is) tanítunk. (M)

Angol nyelvtanulás tanév közben: érdemes belekezdeni?

Az angol nyelvtanulás tanév közben is bármikor elkezdhető. A szülők nagy része azonban nem szívesen küldi új szakkörre a gyereket, ha már beállt a heti rutin. Ez persze érthető, a kényelmi szempontok ellenében azonban számos érv szól a tanévközi kezdés mellett is.

DIY, avagy így segítheti JÓL a nem natív szülő a gyerek nyelvtanulását

A kétnyelvű, multikulturális alapokon nyugvó családok esetében gyakori, hogy a család közös nyelve az angol. Akkor is, ha egyik szülőnek sem az angol az anyanyelve. Az sem ritka, hogy az angolul jól beszélő, de nem natív szülők szeretnék ösztönözni gyermekük nyelvtanulását, vagy

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.