Híreink
08 Mar 2024

Mi a Helen Doron módszer?

Kedves Szülők, Kedves Érdeklődők,

Szögezzük le a legfontosabbat: nálunk mindig a gyerek az első. Egy olyan tanulási formát fejlesztettünk ki, amely közvetlenül a gyerekekhez szól, könnyen, érthető módon, a gyerekek nyelvén. Foglalkozásainkon a gyerekeket kedves szereplők, izgalmas történetek, fülbemászó dalok és remek játékok világába kalauzoljuk. A feladatok megoldásához a gyerekek minden érzékszervére szükség van. Az angol nyelvű dalok, játékok, párbeszédek és feladatok igazi kalanddá válnak.

A Helen Doron tanítási és tanulási módszer több mint 35 év tapasztalatára és tudására épül. A sikerünk négy alappillére az élvezetes tanulás, a kiscsoportos oktatás, a háttéranyag rendszeres hallgatása és a pozitív megerősítés. 

A Helen Doron módszer keretein belül 3 hónapos kortól 19 éves korig foglalkozunk gyerekekkel, életkori sajátosságaikhoz igazodunk a nyelvi szintekkel és a tanulási módszerekkel. Könnyeddé és észrevétlenné tesszük a tanulást, hogy a nyelv elsajátítása igazi öröm legyen.

Manapság a gyerekek nyitottak és lelkesek, ha digitális anyagokkal támogatjuk az oktatást. Az órai anyagokon kívül olyan játékokkal és applikációkkal mélyítjük a gyerekek angol tudását, amelyeket otthon tudnak használni, és ezek segítségével tudják ismételni az órán elhangzottakat.

A módszertanokat nyelvészek és pedagógusok szakképzett csapata állítja össze és fejleszti. Az angoltanítás mellett tartalmat és értékeket is közvetítünk, megmutatjuk a gyerekeknek, hogyan tehetik jobb hellyé a világot, amelyben élnek. A hitvallásunk, hogy magabiztos, gátlások nélküli kis felnőtteket neveljünk, akik bátran használják a tudásukat bárhol a világon.

A tanfolyamaink korcsoportok szerint oszlanak meg, telis-tele a a gyermekek életkorának megfelelő angol játékokkal, logikai feladványokkal, mozgásos elemekkel. Egy tanfolyam 40 hétig tart, minden héten egyszer, 45 vagy 60 perces óra keretein belül találkozunk.

Az órák interaktívak és kis létszámúak (maximum 7-8 gyerek). Csak angolul beszélünk a gyerekekhez az első perctől kezdve, pozitív megerősítést alkalmazva ösztönözzük a gyerekeket a kommunikációra, kapcsolódó feladatok elvégzésére. Nem szükséges előzetes angol nyelvtudás, hiszen ösztönözve, szemléltetve mindent megértenek nálunk a gyerekek.

A honlapunkon, a Helen Doron módszerről itt tájékozódhatnak: https://helendoron.hu/ 

Az alábbi linken tudnak betekinteni a tanfolyamokba: https://helendoron.hu/tanfolyamok/

A Dunakeszi Oktatóközpont címe Állomás sétány 8., illetve Káposztásmegyeren a Lóverseny tér 6. szám alatt tudnak minket elérni.

A havidíj 18.000 Ft (4 alkalom /hónap) a próbaórát követően, amennyiben úgy döntenek, hogy szeretnének hozzánk rendszeresen járni. A havidíjban a kapcsolódó applikációk elérése is benne van, amin a mesék, hanganyagok és játékok vannak. Testvérkedvezmény 10% a havidíjból mindkét gyermek esetén.

Az első, bemutató óra ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, bármikor szeretettel várjuk Önöket. 

Összességében – miért válaszd a Helen Doron English-t? 

  • figyelembe veszi a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait
  • személyiség- és tevékenységközpontú pedagógiával arra törekszünk, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit
  • szakértelemmel és nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező, felkészült Helen Doron tanárokkal dolgozunk együtt
  • a tanulás nálunk igazi öröm, hiszen a gyerekek játszva sajátítják el az angol nyelvet
  • az anyanyelvi módszernek köszönhetően csak angolul beszélünk a gyerekekhez, ez által fejlesztve a logikai képességeiket is
  • a pozitív megerősítés pszichológiáját alkalmazva igazi magabiztos, önbizalommal teli gyermekeket nevelünk
  • a kiscsoportos foglalkozásokon mindenkire jut idő 🙂