FAQ

A Helen Doron módszer egy 35 éve sikeresen működő angol nyelvelsajátítási módszer, mely 0-19 éves korú gyerekekkel foglalkozik. A korai nyelvelsajátítás azért hatékony, mert ilyenkor a gyerekek figyelme még periférikus, ami azt jelenti, hogy minden a hosszútávú memóriában helyezkedik el. A módszer ezt használja, anyanyelvi környezetbe helyezi a gyerekeket, és játékosan, meséken és dalokon keresztül észrevétlenül tanítja meg őket angolul. A módszer másik alappillére a pozitív megerősítés, így a gyerekek minden órán sikerélménnyel gazdagodnak.
A bemutató foglalkozásokat a Facebook oldalunkon szoktuk meghirdetni. Ennek ellenére folyamtosan lehet ingyenes próbaórákra jönni az oktatóközpontba, hiszen a tanfolyamok nagyrészéhez bármikor lehet csatlakozni. Az órarendünk az alábbiak szerint alakul:
  • totyogóknak: kedd - 16.15
  • ovisoknak: szerda - 17.15, csütörtök 16.15
  • nagycsoportos korosztálynak: kedd - 17.15
  • 7 éves kortól: szerda 16.15
A tanórák a teljes agyi kapacitás kiaknázására összpontosítanak: tevékenységekre, amelyek a különböző érzékszerveket is magukban foglalják, beleértve a dalokat, játékokat, kézműveskedést, táncot és mozgást, drámát és még sok mást. A tanárok figyelembe veszik a gyerekek különböző tanulási stílusait, amikor kellékeket, tevékenységeket és játékokat terveznek, és gondoskodnak arról, hogy minden óra olyan tevékenységekből álljon, amelyek mindezeket a érzékelési modalitásokat használják. Egy tipikus óra dinamikus, ahol sokféle tevékenység és játék szerepel, amelyek a szókincs és a nyelvi szerkezetek bemutatására és áttekintésére szolgálnak.  A tanárok ösztönzik a spontán beszédet, teljes mondatok használatát és spontán kommunikációt az osztályteremben.
A gyerekek szeretnek tanulni és játszani. A Helen Doron English a legjobbat kínálja mindkét világból - történeteket, dalokat, játékokat, és applikációkat, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy játék közben tanuljanak. A Helen Doron innovatív és bizonyított módszertana lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy először beszéljenek és értsenek angolul, mielőtt megtanulnák az olvasást és az írást. A diákjaink ugyanúgy szívják magukba az angolt, ahogyan a születésüktől fogva megtanulják az anyanyelvüket, ismételt hallás útján. Az angol nyelv hangjával való érintkezés olyan agyi kapcsolatokat fejleszt ki, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén emlékezzenek arra, amit tanultak. A kellékek, játékok és tevékenységek használatával a gyerekek könnyen magukba szívhatják az új fogalmakat.
A nyelviskola vezetője Chavot-Horváth Nikolett, nála lehet érdeklődni telefonon, email-ben, vagy az iskola Facebook oldalán. Telefonszám: 0630/42 41 150 Email cím: dkeszi-kapmegyer@helendoron.com

JELENTKEZÉS BEMUTATÓÓRÁRA

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.