fbpx
 
 
Hungary
 

Várpalota

Üdvözlünk a Helen Doron Angol – Várpalotánál!

 

A Helen Doron English egy egyedülálló módszer, amely Várpalotán már hosszú évek óta sikeresen működik. Nyelvoktatást biztosítunk 3 hónapos kortól 19 éves korig, mely során a gyerekek, fiatalok természetes úton sajátítják el az angol nyelvet. A legkisebbek ugyanúgy szívják magukba az angolt, mint a saját anyanyelvüket. A kisgyerekeknél 2-6 éves korig a legfontosabb feladatunk, hogy megszeretessük velük a nyelvet. Később, 6-12 éves korig már sok hasznos dolgot tanulnak a nyelviskolában. Ezt a tudást már használni tudják akár egy nyaralás alatt, és nem utolsó sorban előnyükre válik az iskolában is. 12 éves kortól felfelé a tiniknek szóló kurzusaink elvégzésével lehetőség van Cambridge nyelvizsgát tenni, amely országosan és nemzetközileg is elismert.

Miért miért csatlakozz hozzánk?

Helyileg egyedüláló módon nem csak egy jó felépített programot kínálunk a nálunk tanuló diákoknak egészen kicsi kortól a középiskolásokig, hanem emelett nyelvvizsga lehetőséget is. Nem kell a környező nagyobb városokba utazni ahhoz, hogy nemzetközileg elfogadott nyelvizsgát szerezzen a gyermek. Jelentkezz ingyenes próbaórára!

Upcoming Events


Warning: file_get_contents(http://...@gmail.com/public/full?alt=json&orderby=starttime&max-results=15&singleevents=true&sortorder=ascending&futureevents=true): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /data/3/5/351a4734-b6ab-4ce6-b122-09bfae1bbf30/helendoron.hu/web/wp-content/themes/helen-doron/single-branch.php on line 119
Become a Teacher Extra Szolgáltatás

Recent Posts