fbpx
 
 
Hungary
 

Székesfehérvár

Kedves Szülők és Diákok!

A nyelvelsajátításra csecsemőkortól kezdve különleges képességünk van. Kisgyermekként szinte teljesen természetesen tanulunk meg bármilyen nyelvet, elsajátítjuk a tökéletes kiejtést, hanglejtést és nyelvtani szabályokat. Ezt kihasználva és Helen Doron egyedülálló módszerét követve a székesfehérvári oktató központban szeretettel várjuk az angol nyelvet elsajátítani vágyó gyermekeket 3 hónapos kortól 19 éves korig!

Nyelvet tanulni igazán hatékonyan kizárólag jókedvűen, kényszer érzet nélkül lehet. Nyelvi foglalkozásaink során az érzékelés minden formáját felhasználják a gyerekek, olyan szituációkat létrehozva, ami ismerős számukra a mindennapi életükből.

Mivel az élményszerzés, az önbizalom növelés, a tanulás öröme áll óráink középpontjában, a gyermekek játéknak fogják fel óráinkat.  A jól felépített nyelvi foglalkozásokon természetesnek élik meg, hogy angolul tapasztalnak meg hétköznapi dolgokat, miközben minden érzékszervüket használniuk kell: érintenek, látnak, hallanak, szagolnak, mozognak, mondókákat mondanak, énekelnek és játszanak. Semmi mást nem tesznek, mint amit egyébként is tennének, csak épp idegen nyelven. Bizonyos cselekvéseket bizonyos szavakhoz kötnek.

Iskolánkban a gyermekek biztatást és segítséget kapnak, így bátran tanulják meg használni a nyelvet és a nyelvi jelentések megértése örömet fog okozni neki a későbbiek során is. Mindennek a kulcsa, hogy kis-és nagy diákjaink sikerélményt szerezzenek!

Helen Doron módszertanilag jól felépített tanulóprogramjával amellett, hogy angolul játszva megtanulnak a gyerekek, az órák az általános készségfejlesztésről és az önbizalom növelésről is szólnak, valamint arról, hogy ismerjük el a társunk tudását, ne bántsuk, hanem biztassuk, ha valami nem úgy megy, mint kellene. Illetve arról, hogy merjünk kiállni, beszélni emberek előtt! Kiscsoportos nyelvi foglalkozásainkon szakképzett tanáraink biztosítják ennek a lehetőségét, ami egyben lehetővé teszi a személyes figyelmet és rengeteg alkalmat teremt az egyéni nyelvhasználatra is.

Ősszel indulnak BABA-MAMA angol tanfolyamaink! Részleteket itt olvashattok. Jelentkezz bemutató óráinkra!

Ismerj meg bennünket!

Rendszeresen tartunk ingyenes bemutató órákat, melyeken a szülők és gyermekek együtt tapasztalhatják meg, hogyan lehet játszva megtanulni angolul. Facebook oldalunkon tudjátok nyomon követni a meghirdetett időpontokat, valamint ide kattintva!

Mindenképpen szükséges bejelentkeznetek, hiszen a létszám limitált!
Ide kattintva tudsz kitölteni egy regisztrációs lapot, valamint telefonon a 06-70-623-0567 számon, vagy a szekesfehervar@helendoron.com emailen!

Nyári tábor 2019

 

Üdvözlettel,

Czikajló-Sipos Adrienn

iskolavezető

 

Adatvédelmi rendelkezések

Upcoming Events

>

Recent Posts