fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Tanulási stílusok

 

A korai nyelvoktató tanfolyamok esetében a szülők gyakran igénylik, hogy az oktató havi vagy negyedéves beszámolót adjon arról, hogy gyermekük mit tanult és mit fog tanulni? Az oktatóanyagok, melyeket kifejezetten ennek a korosztálynak fejlesztettek, otthoni gyakorló anyagokat is tartalmaznak. Ezek az otthon használható anyagok az angol nyelv természetes módon történő elsajátításának rendkívül fontos részét képezik– azon a módon, ahogyan a gyermekek a saját anyanyelvüket tanulják. Így a szülők is láthatják és hallhatják otthon, hogy gyermekük mit tanul a kurzuson.

Fontos, hogy ne felejtsük el mennyire létfontosságú az ismétlés a tanulás folyamatában! Mi inkább lehetőséget biztosítunk a tanulásra, mintsem oktatunk. Minden gyermek a saját módján és tempójában fog tanulni. Minden gyermeknek megvan a saját és egyedülálló tanulási stílusa. A legtöbb gyermek mozgásalapú tanulási stílussal tanul, vagyis a tapintáson és a mozgáson keresztül. A mozgás és a tapintás nagyon erős, az érzékekre vonatkozó oktatást támogató segédeszköz. A Helen Soron módszer, tartalmaz dalokat, történeteket, videókat és applikációkat, melyek segítik az oktatótermi tanulást. Az oktatóanyagok remek eszközei azoknak a gyermekeknek, akik vizuális tanulási stílussal rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy minden gyermek a saját tanulási stílusának legmegfelelőbb eszközökkel tanulhasson.

1111

A gyerekek különböző tempóval tanulnak, de minden gyermek tanul. A szülőknek emiatt nem kell aggódniuk. A Helen Doron kurzusok pedig olyan módszeren alapulnak, amely természetes módon oktat. A legkisebbek is tanulnak, nincs szükség felmérésekre. Folyamatosan tanulnak. A szülők arról számoltak be, hogy miközben anyanyelvükön olvastak, gyermekük angol szavakat ejtett ki.  – A szülők csak ülnek az órákon és elképedve figyelik, ahogy pici gyermekük reagál az angol utasításokra és kérdésekre, meglepi őket részvételük az órán és az mennyire képesek már ezen a nyelven is a beszédre. Ha a szülő néha nem is érti, miről van szó, látja, hogy a gyermek teljes mértékben együttműködő az angol nyelvi környezetben.