fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Köszönöm nap Gyulán

-mert mindennapi hőseink munkája nem természetes 

Helen Doron nyelviskolánk idén ünnepli 10. születésnapját, melyet különböző rendezvényekkel szerettünk volna emlékezetessé tenni. Ez az ötletünk tökéletesen illeszkedett a nemzetközi Young Heroes kampány azon elvéhez, hogy mások boldoggá tétele legalább akkora ajándék az ajándékozónak is. Gyermekeink a hősök hallatán, azonnal a filmekből ismert szuperhősökre gondolnak és oly könnyen elfeledjük mi felnőttek is, hogy az igazi hősök igenis köztünk élnek. Olyan jó lenne, ha hálával tudnánk gondolni azokra az emberekre, akik éjjel-nappal készen állnak arra, hogy segítsenek, ha baj van. Ne legyen természetes az ő áldozatkész munkájuk! 

    
Ez volt a fő motivációja ennek a rendezvénynek, melyet mind a mentősök, rendőrök, tűzoltók, mind városunk vezetése örömmel fogadott, hisz ahogy polgármesterünk köszöntőjében fogalmazott: „A legnemesebb gesztus az, hogy a gyerekeknek, a felnövekvő generációnak fontos, hogy köszönetet mondjanak a mindennapi hősök munkájáért. Fontosabb ez bármiféle kitüntetésnél!“ Iskolánk tanulói egy emlékplakettel köszönték meg a szerveket képviselő vezetőknek munkatársaik munkáját. 

A szervezésben aktívan részt vettek iskolánk tanulói is. Minden utcán szolgálatot teljesítő mentős, tűzoltó és rendőr részére készítettek egy „Thank You“ rajzot hálájuk jeleként.

Városunk gyermekeit több állomásból álló pontgyűjtő játékkal vártuk, melynek végén apró ajándékot választhattak. Itt szintén gyermekeink voltak az állomásfőnökök, a játékokon keresztül pedig megismerkedhettek a hősök munkájával. A felnőtteket egy pozitív fal várta, ahonnan kedves idézeteket vihettek magukkal, de öröm volt látni, azt is ahogy gyermeki kiváncsisággal mutogatták saját gyermekeiknek hőseink járműveit.

A rendezvényt a gyerekek éneke zárta, mely az igazi hősök szemébe is könnyeket csalt!

„Thank you, thank you, thank you everyone, thank you for all you’ve done!“

Rendőrök, Tűzoltók, Mentősök

Köszönjük hogy értünk dolgoztok, hogy számíthatunk rátok, hogy oda is bejöttök értünk ahonnan más már menekül. Ha az utcán meglátunk egy Hőst, hálával a szívünkben és mosollyal az arcunkon fogadjuk Őket!