fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

IATEFL jubileumi fa ültetése – Győr

Sokan kérdezik, mi ez a fa ültetés és mi köze a Helen Doronhoz?

Nos, ez egy valóban jó kérdés, amivel itt az ideje egy kicsit bővebben foglalkozni, hiszen nem az első alkalom, hogy a két név együtt kerül említésre.

Az IATEFL egy rövídítése az “International Association of Teachers of English as a Foreign Language” Egyesületnek, vagyis konkréten az Angol Nyelvtanárok Nemzetközi Egyesülete. A Helen Doron Hungary pedig rengeteg angol nyelvtanár aktív közreműködésével ilyen sikeres, hisszük, hogy a minőségi nyelvoktatáshoz nemcsak egy nagyon jó módszertanra van szükség, hanem azokra a tanárokra is, akik tanítanak, hiszen rajtuk múlik minden, az ő kitartó, lelkes hozzáállásukon, szakmai felkészültségükön. Minden Helen Doron Tanár évente több szemináriumon, tanárképzésen vesz részt és nem csak saját képzéseinken, hanem a vilg bármely pontján, bármely továbbképzésén.

Továbbá az is tény, hogy a jó előképzettséggel rendelkező szakemberek sokkal hamarabb és sokkal jobban fognak tudni a Helen Doron módszerrel tanítni, ezért nagyon fontos, hogy képviseljük tanárainkat és a módszerünket a szakmai porgramokon, az egyetemeken, főiskolákon is, ahonnan kikerülnek a jövő Helen Doron tanárai is. 🙂

Így ha tehetjük, ott vagyunk mindenhol és igyekszünk látszani, hiszen nagyon büszkék vagyunk arra, amit és ahogyan csináunk, arra, hogy Helen Doron Tanárok vagyunk.

A győri Jubileumi Fa Ültetés egyben egy szakmai konferencia is volt, amin a Helen Doron English szakmai vezetője előadóként is részt vett.