fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Hello My World!

HMW

“Hello My World!” kampány

„Hello My World!” közösségi és oktatási kampány a Helen Doron English 30. évfordulója alkalmából

Örömmel értesítünk Téged arról, hogy a Helen Doron English fennállásának 30. évfordulója alkalmából világszerte útnak indítjuk a „Hello My World” („Helló Nagyvilág!”) elnevezésű kampányunkat. Igazán egyedülálló, nemzetközi összefogásra hív Helen Doron, hogy egy különleges projekt keretein belül összefoghassanak diákjaink – természetesen angolul.

Magyarországon, az országos kampányunk részeként, 2015. május 9-én, szombaton a Fővárosi Állatkertben örökbe fogadjuk Lone-t, a 2014. december 18-án született orángután kislányt.
A Helen Doron English már évtizedek óta támogat különböző olyan környezetvédelmi és szociális szervezeteket, amelyek pl. a klímaváltozás ellen cselekednek, társadalmi problémákkal foglalkoznak vagy a kihalófélben lévő állatok védelméért lépnek fel. A „Hello My World” kampány összefogásra szólítja fel tanítványainkat, hogy az egyik legintelligensebb állatnak a világon, az orángutánoknak a helyzetét megismerhessék. Ennek az állatfajnak ugyanis a természetes élőhelyét, a trópusi esőerdőt, gyorsan pusztítják a pálmafák ültetésével, melynek célja a pálmaolaj ipari mértékű előállítása.

Bizonyára már Te is végiggondoltad, azzal hogy gyermeked angolt tanulhat, egy új ajtó nyílik meg számára a világ felfedezésére. Az angol nyelven keresztül lehetősége nyílik másokat is megismerni és új kapcsolatokat teremteni.

Most arra kérünk Téged, csatlakozz hozzánk és támogasd ezt a kezdeményezést annak érdekében, hogy megtanulhassák a gyerekek: együttműködéssel akár globálisan is jelentős eredményeket érhetünk el. Mindenki szeretné, ha gyermekében kibontakozna az együttműködés, gondoskodás képessége, ha felismerné a kitartás eredményét és angolul beszélve, megszólítva másokat, jelentős dolgokat vihetne véghez egy jobb világért, szebb jövőért.

2015-02-25 14.26.01

Tavaly eddig példátlan módon három orángután született az Állatkertben. Közülük Bulu Mata elutazott Angliába, azonban így is három orángután csemete nevelkedik nálunk: Moira, AnnaHanna és Lone. Közülük a képen látható drágaságot fogaja a Helen Doron English örökbe.

Lone 2014. december 18-án született. Gondozóitól nemrégiben a Lone nevet kapta, a dán származású tudós hölgy, Lone Drøscher Nielsen iránti tiszteletünk jeleként, aki rendkívül sokat tesz a kiemelten veszélyeztetett orángutánok megmentéséért.