Helen Doron Oktatási Csoport, azaz Helen Doron Educational Group franchise lehetőséget biztosít vállalkozóknak, akik gyerekekkel szeretnének foglalkozni.
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Helen Doron Oktatási Csoport

azaz Helen Doron Educational Group?

A Helen Doron Oktatási Csoport az innovatív tanítási rendszer élén áll immár 1985 óta. Exkluzív tanulási programokat és minőségi tanítási anyagot ajánl babáknak, gyerekeknek és fiataloknak világszerte. A tanulási programok tartalmazzák: Helen Doron® English és MathRiders® brand kis csoportoknak. Polly és Didi, Super-Nature™ és Ready Steady Move!® nagyobb csoportokra szabva óvodásoknak és kisiskolásoknak. A Helen Doron Educational Group egy franchise rendszer, mely egy sikeres üzleti modellbe hívja a kihívásokat szerető kedvű vállalkozókat világszerte. Főképpen azokat, akik gyerekeknek szeretnének a jövőjük kiteljesedéséhez utat kínálni.

A Helen Doron Oktatási Csoport 2019-ben elnyerte a Global Franchise Award díját a a legjobb gyermekoktatási franchise-hálózat kategóriában, 2020-ban pedig a Global Mentorship Award kategóriában.

A díjat az Oktatási Csoport a tanárai, franchise partnerei, vezetői számára nyújtott kiemelkedő színvonalú szakmai és üzleti támogatása miatt érdemelt meg. 

 

További információt a következő oldalon talál: www.helendorongoup.com