fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Együtt képesek vagyunk változtatni!

fb cover

A Helen Doron English Oktató Központokban 3. hete téma az orángutánok megmentése és a pálmaolaj használatának elterjedése. Visszajelzéseink szerint a gyerekeket különösen megérintette az a tény, hogy azért mert szinte mindenben van pálmaolaj ezeknek a csodálatos állatoknak a természetes élőhelye veszélybe került.

Szülők beszámolói alapján bármelyik gumicukor, csoki, keksz és chips, amiben van pálmaolaj másodpercek alatt visszakerül a polcokra, amint kiderül, milyen adalék anyag van benne. A tanáraink megdöbbentő élményekről számolnak be, hiszen ki gondolta volna, hogy már a 4-5 éves gyerekeket is ennyire megérinti ez a történet. Nincs sírás, hiszti vagy könyörgés. Egyszerűen ha az orángutánoknak nem lesz jó, akkor minden marad a polcon. A szülők talán kicsit nehezebben fogadják ezt el, hiszen akár negyed órával is meghosszabodhat a vásárlás és enni is kellene valamit, de ők is büszkék a gyermekeikre.

Hihetetlen sikere van tehát az akciónak és hogy ezt még tetézzük, a fákra ragasztott matricák nagyvonalóan példázzák mekkora összefogás született, büszkén számolgatják a gyerekek hány matrica van felragasztva és kik még akik ugyanúgy éreznek, mint ők.

A facebookon elindított szavazás arról szól, hogy minél több emberhez eljusson ennek a csodás akciónak a híre és minél több embert ébresszünk rá, vásároljanak tudatosabban!

A képek itt is megtekinthetők, de egy megosztással a fecebookon lehet rájuk szavazni.