fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

Búcsú a téltől :)

Kedves Tél!

Nagyon jó, hogy voltál, hogy ilyen sokáig kitartottál és ennyi izgalmas napot hoztál az életünkbe, a nyelviskolák életébe, de úgy érezzük, pihenned kell, hiszen olyan sokat dolgoztál, biztosan nagyon elfáradtál. 

Búcsúzunk tehát, de elmeséljük, mennyi minden törtánt februárban amíg te dolgoztál.

És a bejegyzés végén mindezt fotók formájában is megmutatjuk. 🙂

 

A nyugati téri nyelviskolában február 24.-én, szombaton farsangi buli volt, két csoportban hogy mindenki az alvásidejének -és napirendjének megfelelőt tudja választani :). Totyogóstól sulisig mindenféle korosztály jöhetett és jött is, apákkal-anyákkal-nagyikkal-kistesókkal. Fánkoztunk, sorversenyeztünk, kézműveskedtünk, jelmezversenyeztünk, discóztunk-táncoltunk! Szuper volt 🙂

 

A Bp.17 kerületi nyelviskolában farsangi álarcos süti készítése volt a program, játszóházzal piciknek., arcefestéssel, csillámtetkó készítéssel egybekötve.

 

A kispesti Helen Doron nyelviskolában idén is fergeteges hangulatban telt a farsang! A gyerekek idén is mindent felülmúló kreativitásról tettek tanúbizonyságot. Nehéz lesz ezt jövőre felülmúlni, de semmi sem lehetetlen :).

 

A szigetszentmiklósi Helen Doron Oktató Központban nagyon sok minden történt februárban, rengeteg csoportunkat zártuk le februárban, akiknél nyílt órákat tartottunk a szülőknek és a gyerekek átvették a kurzuszáró okleveleiket és folytatják az angolozást a következő tanfolyammal. Volt farsang, beöltözős, kreatívkodós, angolozós programmal, igazi házi farsangi fánkkal.
Fantasztikusan sikerült a gyerek meditáció is, aminek 2-3 hetente szombatonként ad helyszínt a szigetszentmiklósi nyelviskola.

 

A 18. kerületi Helen Doron Oktató Központban sem telt eseménytelenül ez a hónap, február 08-14-ig farsangi hét és jelmezverseny volt az egész iskolának, sok helyen szülők és a nagyi is beöltözött. 
Február 23-án délelőtt Babies & Moms Clubot tartottak a 0-2 éveseknek és Toddlers & Moms Club volt a 2-3 éveseknek és szüleiknek. A rendezvény ingyenes volt, de  minden résztvevő hozott 1-1 kg gyümölcsöt, amit a 8. kerületi Dankó utcai (hátrányos helyzetű, valaki hajléktalan oviként ismeri, de valójában nem hajléktalanok) ovisoknak vittünk és viszünk minden hónap utolsó péntekén. 

 

A gyulai nyelviskolában is zajlik az élet, farsangi hét volt a suliban február 12-16-ig,  melyre a szülők hatalmas lelkesedéssel készülnek minden évben. A nyeremény egy torta volt, melyet a nyelviskola gyerekei nagy örömmel fogyasztottak el. 
Egyébként folyamatosan zajlik a kupakgyűjtés  egy gyulai mozgássérült gyerkőcnek a rehabilitációjára, valamint ruhák, játékok gyűjtése is folyamatos az ukarajnai háború súlytotta övezetben élő magyar gyerekek részére. Egy nyelviskolai barát személyesen viszi el hozzájuk amikor összegyűlik egy nagyobb tétel. Pénteken pedig elindult egy 9 fős csapat Angliába tanulmányútra. Reméljük, gyönyörű tavasz lesz, mire hazaérnek! Érezzétek jól magatokat!

 

A ceglédi nyelviskolában február 24-én tartották a farsangot. Délelőtt 10-től várták a jelmezbe öltözött gyerekeket. Mindenki hozott valami nasit vagy  üdítőt, a tanárnénik pedig frissen sütött fánkkal kínálták a gyerekeket, szülőket.  Az idei kézműves foglalkozásra bohóc hűtőmágnest készítettek, de volt színezésre is lehetőség.  Utána kezdődött a tánc, a limbózás, a “freeze” játék. Nagyon szeretik a gyerekek a disco  gömb által hangulatossá varázsolt termet. 

 

Látjátok, ráfér már erre a télre a pihenés!