fbpx
 
 
Hungary
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Angol nyelv gyerekeknek

  A Helen Doron diákok nem csak tanulnak hanem jól érzik magukat.

  Hogy miért?
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Próbáld ki!

  Ingyenes próba óra

  Központok
 • English for kids
  Kisgyerekkortól tinédzser korig
  3 hónapos kortól 19 éves korig minden korosztály részére izgalmas és érdekes tananyaggal
  Keress egy Oktató Központot
 

5 érv a HelenDoron@Home otthoni oktatás mellett

Miért szuper ötlet a Helen Doron otthoni oktatás?

Mint tudjátok, a Helen Doron Oktató Központok életét is új kihívások elé állította a koronavírus elleni harc. Eddig a tanárok és a csoporttársak személyes jelenléte mellett zajlottak az órák. Átmenetileg – mindenki egészségének megóvása érdekében – online oktatásra tértünk át. Nem Ti jöttök hozzánk, hanem fordítva: HelenDoron@Home otthoni oktatás, a Ti otthonotokban!

Miért jó ez a gyerekeknek?

1. Új, izgalmas platform az otthoni oktatás eszköze

Minden gyerek imádja a mobilokat, a tableteket, a laptopokat. Szeretik nézni, nyomkodni, főleg ha mi magunk kérjük őket a használatukra. Ha a kedvenc Helen Doron tanáruk énekel, táncol, tanít rajtuk keresztül, még nagyobb élményt jelenthet a használatuk.

2. Házhoz jön a tudás

Nagy előnye a HelenDoron@Home online oktatásnak, hogy nem kell eljutnotok az oktatóközpontba. Gondoljatok bele, csak be kell kapcsolni egy eszközt, és kezdődhet a móka, tanulás!

Az otthoni oktatás előnyei

3. Folytathatja a gyermek a tanfolyamot online

Nem lesz kimaradás, nem lesz fennakadás a tanulás folyamatában. A gyerekek így nem felejtenek, hanem tovább fejlődnek. Szeptemberben, ha újra visszatérhetünk a megszokott környezetbe, folytatni tudjuk a következő tanfolyammal.

4. Hasznos időtöltéssel segítünk lekötni a gyermekedet

Most mindenki kénytelen otthon tölteni az időt. Mi segítünk, mert az egyik leghasznosabb dologgal foglaljuk le a gyerekedet: a tanulással. A Helen Doron angol által biztosított játékokat, dalokat, tanagyagokat is bátran használjátok naponta több alkalommal.

5. Kapcsolatban maradunk

Ezzel a helyzettel megtaníthatjuk a gyerekeknek: a változás állandó, és arra reagálni kell. Példát mutathatunk a helyzethez való alkalmazkodás fontosságáról. Azzal, hogy nem szűnnek meg körülöttük a megszokott dolgok, játékok, elfoglaltságok, biztonságot és keretet adunk az életünknek.

Köszönjük nektek, hogy velünk vagytok! Ne felejtsétek, CHILDREN COME FIRST!