Hungary
 

Madárodú

Milyen kreatív videóval lehet benevezni a nemzetközi versenyre?

Bármilyen tematikájú videóval be lehet nevezni, egyénileg és csoportosan is.- Az Ifjú Hősök projekt arra ösztönzi a diákokat, hogy Találják ki, mivel segíthetnének környezetüknek, Álmodják meg a megoldást és végül Tegyék meg, amit meg kell tenni! Az a kampány célja, hogy megmutassuk, bármelyik gyerek, bármilyen apró cselekedettel mekkora változást tud a környezetében elérni. Ezt a videókkal szemléltetni szeretnénk.

 

Ki vesz részt a magyar játékban?

A magyarországon zajló versenyben a madárodú készítéssel kapcsolatos videók vesznek részt. A zsűri június 2-án hirdeti ki a győztest. A győztes egy gyermek lehet, aki a családjával (4 fő) tud a Tisza tónál eltölteni egy hetet 2017 nyarán.

 

Ki vehet részt a nemzetközi játékban?

A nemzetközi játékban egyénileg és csoportosan is mindenki részt vehet, aki feltölti a videót, amit arról készít, hogyan segít szűk közösségében, környezetében. A legtöbb szavazatot kapó, legkreatívabb videó fog nyerni. Bármilyen témával kapcsolatos videó részt vesz a játékban.

 

Hol lehet ezeket a videókat megtekinteni?

http://www.helendoron.com/youngheroes/ oldalon lehet feltölteni és szavazni is.

 

 

 

Mi lesz május 13-án Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrumban?

A Tisza-tavi Ökocentrum Poroszlón, a 33-as főút mellett várja a természetet kedvelő családokat Európában egyedi édesvizi akváriumával!
A Helen Doron Hungary május 13-ra szervezi nagyszabású rendezvényét, mely alkalommal lehetősége lesz az ellátogató családoknak az Ökocentrum szolgáltatásait kipróbálni, a Tisza-tavon 20 perces motorcsonakázásban részt venni és az állomásjátékokon angolozni.

A belépőjegy ára gyerekeknek, felnőtteknek 1900 Ft, melyben a Helen Doron tanfolyamra járó gyerekek egy Young Heroes baseball sapkát kapnak ajándékba.
Jegyeket elővételben a nyelviskola vezetőknél lehet váltani.
3 éves kor alatt a belépés ingyenes, de a nyelviskola vezetőnél őket is regisztrálni kell, hogy megkaphassák a baseball sapkát.

 

Lehetséges-e online is regisztrálni az Öko Centrumba a május 13-i rendezvényre 1900 Ft/fő belépőjegyért?
Igen, itt.