Hungary
 • English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  6-12 éves gyermekeknek

  Angolul beszélni, valamint írni-olvasni tanulunk. Paullal, Millievel, valamint Storyville lakóival, Kangivel és Joey-vel oldjuk meg a gondokat.

  Keress iskolát!
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Angol ONLINE

  A szórakoztató tanórán kívüli tevékenységek segítik a gyerekek angol nyelvhasználatát a tantermen kívül is.

  Nézd meg magad!
 
 

Angol nyelv 6-12 éves korú gyerekeknek

Gyakori szülői kérdések
 
 

A mondókák fejlesztik a gyermekek írás-olvasás készségét, bármilyen nyelven.

A Helen Doron English egyedi és korosztályok szerinti tananyagot biztosít. Az írás-olvasás tanításához a fonetika és a szabad olvasás technika biztosítja a megfelelő hátteret.

Jump With Joey 6-9 éves gyerekeknek

A Jump with Joey kurzus egy merőben új, kezdő angol tanfolyam 6 és 9 éves kor közötti gyermekek részére. A kurzus a Fun with Flupe program folytatásaként is tanítható.

Ez a kurzus 12 epizódos rajzfilm-sorozatot foglal magában, mely Paul Ward és barátja, Milli kalandjait meséli el, aki Kangi, és csintalan fia, Joey ballépéseit hozza rendbe Stroryville városkájában. Mialatt a gyerekek angolul tanulnak, értékes tudásra tesznek szert a barátságról és pl. a környezetvédelemről.

A tanulók 25 dal, rengeteg játék és komplex tevékenységek segítségével megragadják az angol nyelvet mind otthoni, mind iskolai környezetben. A Jump with Joey a legelső angol kurzus, melyben kiterjesztett valóság technológiát alkalmazunk. A gyermekek nyelvtudása egyre csak gazdagodik, ahogyan a Jump with Joey szereplők életre kelnek a varázslatos munkafüzetben, kiegészítve ezzel a kulcsfontosságú otthoni hanganyag-hallgatást, mely a Helen Doron módszer alapja.

Bevált módszer


Angol az Élethez


Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!

Englisg for all Children, 6-12 éves gyerekeknek

Ha valami igazán kifejezi a Helen Doron tanfolyamok lényegét, akkor az az English for all Children. Ez az első, a legeredetibb Helen Doron angol tanfolyam, mely azóta többszörösen megújult. Az EFAC angol tanfolyam 5-10 éves gyermekeknek készült kezdő tanfolyamként, vagy korábbi Helen Doron angoltanfolyam folytatásaként. A gyerekek több mint 950 angol szót tanulnak a gyerekangol tanfolyam alatt, angol mondókák, angol mesék, változatos angol játékok és 24 angol dal segítségével. Az órákon csak angolul beszélünk, így a lelkes Helen Doron tanár néni vagy bácsi segítségével természetes módon szívják magukba a gyermekek az angol nyelvtan szabályait, a jó kiejtéssel és a helyes angol hanglejtéssel együtt.
Ebben a tanfolyamban a nagyobbaknál az írás-olvasás tanulás is elkezdődhet, a speciális munkafüzetek segítségével.

Learning Sets_EFAC_7476English for All Children tankönyv csomag

More English for All Children, 7-9 éves gyerekeknek

Ez a középhaladó gyerekek tananyaga (Ezzel a tananyaggal azok a gyerekek ismerkednek, akik már elvégezték az English for All Children tanfolyamot)
Ezen a tanfolyamon a gyerekek már mondatokat mondanak a angolul, tudják követni az angolul elmondott kéréseket, megválaszolják a tananyaghoz kapcsolódó kérdéseket, képesek a bárbeszédre.
Angol szókincsük a tanfolyam alatt 950 szóval gyarapszik. 18 dalt és több angol mesét dolgoznak fel, a tanfolyam az angol szókincs bővítésére, a helyes kiejtésre, és az angoltudás megszilárdítására fókuszál.
2015-től megújulva More Jump With Joey ként lesz elérhető.

Learning Sets_MEFAC_7377More English for All Children Learning Set

Play On in English – Angol 6-10 éves gyerekeknek

6-10 éves gyerekek haladó tananyaga, azoknak, akik haladó szinten tudnak angolul kommunikálni, vagy akik már több éve a Helen Doron English módszer szerint tanulnak angolul.
A tanfolyam a szókincs nagymértékű bővítését, több, mint 1050 szó elsajátítását teszi lehetővé, gazdagítja az általános ismereteket és természetszeretetre nevel, így a gyerekek észrevétlenül tanulnak meg angolul.
A Play On tanfolyam önálló angol mondatok megalkotására serkenti a gyerekeket, lehetőség van angol írás és olvasás elsajátítására.

Learning Sets_Play On_7763Play On In English tankönyv csomag

Botty The Robot, 7-10 éves gyerekeknek

7-10 éves gyerekek középfokú szintű tananyaga, igazi mulatság, egy zenés komédia, mely áttörést hozott az angol nyelvű oktató videózásban. Csak imádni lehet ezt a zenés bohózatot, Botty-val, a robottal, és Helennel, akik egy képzeletbeli TV műsorban lépnek fel. A történet elragadja a gyerekeket, és észre sem veszik, milyen fontos angol nyelvi szerkezetekkel ismerkednek meg.
A gyerekek ezen a tanfolyamon megtanulnak, írni és olvasni angolul. A Botty gyerekangol tanfolyam erős hangsúlyt fektet az angol fonetika elsajátítására, külön fonetikai kártyákon, angol könyveken és angol CD-ken kívül angol nyelvű DVD is segíti a játékos és eredményes tanulást.

Angol mint Anyanyelv


A Botty gyerekangol tanfolyam tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek számára is kiváló, több mint 1400 angol szó megtanításán, a helyes kiejtésen és jó angol nyelvtanon túl a fonetikai elemek felismerésére és az írás-olvasásra koncentrálunk.

Learning Sets_Botty_7774

Botty the Robot tankönyv csomag

Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!

Paul Ward’s World, 9-11 éves gyerekeknek

A gyerekek élvezettel követik a fiatal Paul Ward és barátai kalandjait, miközben az őket körülvevő világról tanulnak. A 9-11 éves korosztály részére, olyanoknak, akik jól tudnak beszélni angolul és szilárd angol olvasási alapokkal rendelkeznek. Ők így sajátítják el a legfontosabb szavakat és nyelvtani szerkezeteket. Camilla, a titokzatos kaméleon állandóan eltűnik és varázslatos helyekre kalauzolja a gyerekeket. Az eredeti dalok és feladatok lekötik a gyerekeket, miközben élvezettel tanulnak az otthonukról, iskoláról, a vásárlásról, állatkertről, és nyaralásról.

Learning Sets_PWW_7778

Paul Ward’s World tankönyv csomag

A tanfolyamon a gyerekek sok vidám kalandon keresztül megismerik Paul Ward kisfiút és barátait és persze elmélyítik angoltudásukat.

Több mint 1700 angol szó megtanítása, a helyes angol kiejtés és az írás-olvasás mellett a stabil nyelvtani alapokra koncentrálunk. Az angol nyelvtan elsajátítása izgalmas játékokon, nyelvtörőkön és olvasmányokon keresztül történik.

Paul Ward and the Treasure, 10-13 éves gyerekeknek

A Paul Ward and the Treasure izgalmas angol kincsvadászat. Színes, zenés multi-szenzoros tanulás, mely életre szóló benyomást hagy a tanulókban.

A Paul Ward and the Treasure (PWT) gyerekangol tanfolyam olyan 10-13 éves gyerekeknek készült, akik már elvégezték a Paul Ward’s World Helen Doron tanfolyamot. A gyerekek a Helen Doron módszerrel több, mint 2000 angol szót és a Közös Európai Referenciakeret A1 angol nyelvvizsga szintjének megfelelő angol nyelvtant sajátítanak el, a szuggesztopédia eszközeit is felhasználva. 8 új angol dal és vidám foglalkozások biztosítják, hogy a gyerekek szeressenek angolul tanulni.

Learning Sets_PWT2

Paul Ward and the Treasure tankönyv csomag

Gyere és próbáld ki ingyenes bemutató óránkat!